Digitalno blago: VizEat – aplikacija koja spaja gurmane diljem svijeta

Rezervirajte svog lokalnog domaćina i pojavite se na večeri u dogovoreno vrijeme!

Osim zanimljivih znamenitosti, san svakog turista je udahnuti miris autentične lokalne kuhinje mjesta koje je posjetio. Fotografije egzotičnih jela, ukusnih kombinacija i šarmantnih kuhara koji su tu hranu pripremili pravi je suvenir s putovanja. Ako kimate glavom dok ovo čitate, isprobajte aplikaciju VizEat i uživajte u pravoj lokalnoj kuhinji.

Aplikacija, koju zovu i novi AirBnb, spaja turiste i lokalne gurmane – na prvu potpune neznance, a zapravo ljubitelje prave domaće hrane. Odredite želite li kulinarski tečaj u Rimu, večeru u Londonu ili obilazak tržnice u Berlinu. Rezervirajte svog lokalnog domaćina i pojavite se na večeri u dogovoreno vrijeme!

Ova platforma spaja ljubav prema hrani, ali nudi i upoznavanje ljudi te, vjerojatno najvažnije, kulturalnu razmjenu iskustava, razbijanja predrasuda i drukčiji doživljaj mjesta koje posjećujete!

Od 2014. godine kada je nastala, aplikacija VizEat od početnih 50 sada broji preko 20.000 domaćina u 110 zemalja. Što reći nego, u slast!

***

U rubrici Digitalno blago osvrćemo se na internetske sadržaje koji su nam privukli posebnu pažnju i želimo ih podijeliti s vama. Pročitajte prijašnji tekst!


Propustili ste