Vine stigao na Android

I to u bržem roku nego je to trebalo Instagramu. Android useri: Dobro došli - piše na današnjem službenom blogpostu kompanije koja stoji iza ove vrlo popularne video aplikacije. Prognoza za sutra: poplava novih Vine videa. I tako i treba

Sa 13 milijuna korisnika, Vine je stigao i na Android platformu i to sa jednom potpuno novom, rekli bismo i ekskluzivnom, opcijom – zoom. Uz naravno, postojeće opcije dijeljenja i na Twitter. Facebook stiže uskoro! Kako pišu na službenom blogu, fokusom na Android verziji, iOS verzija nikako nije bačena u drugi plan, te se uskoro mogu očekivati i novi featurei i verzije u skoroj budućnosti.

Napominju kako se radi i na syncanju dvije verzije aplikacije koje trenutno nisu u savršenom skladu, a u budućim tjednima možemo očekivati još novih verzija koje će poraditi na boljoj pretrazi, mentionima, hashtagovima.

Andorid korisnici koji su već na 4.0 verziji moći će skinuti Vine već danas, a za sve nove informacije o ovoj super cool aplikaciji možete i iz prve ruke saznati zapratite li @vineapp na Twitteru. Vine-on!

cta-planb-3


Propustili ste