Upoznajte govornike na Shift konferenciji!

Na ovogodišnjem Shiftu imate priliku poslušati priče najboljih i najuspješnijih.

U protekle četiri godine, Codeanywhere Shift konferencija je postala najveća informatička konferencija u jugoistočnoj Europi, a time pozicionirala Grad Split i Splitsko-dalmatinsku županiju na IT mapi Europe kao jedan od informatičkih centara.

Kroz dva konferencijska dana, 2. i 3. lipnja, Shift postaje mjesto susreta za IT stručnjake, domaće i strane institucije, predstavnike investicijskih fondova, studente i medije. Konferencija će se i ove godine održati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu u kojem se očekuje više od 1200 domaćih i inozemnih posjetitelja.

Generalni sponzor ovogodišnje Shift konferencije je zagrebačka agencija FIVE, a podržali su ih i Splitsko-dalmatinska županija, Hamag Bicro, Grad Split, Microsoft, Hrvatska gospodarska komora, Splitska banka, Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije, Turistička zajednica grada Splita kao i mnogi drugi sponzori.

Drugi set govornika

Na ovogodišnjem Shiftu imate priliku poslušati priče najboljih i najuspješnijih. Osim prethodno objavljenih govornika, stiže nam i Hamid Palo, Director of Product za tvrtku Trello, koja je razvila idealan alat za praćenje zadataka i projekata na kojima radite, samostalno ili u timu. Prije godinu dana postali su internacionalni te je danas moguće korištenje na preko 20 jezika.

Khash Sajadi je osnivač tvrtke Cloud66, specijalizirane u razvoju i poslovanju za Rails i Docker, koja omogućuje developerima da kreiraju i upravljaju bilo kojom aplikacijom na bilo kojem serveru preko clouda po izboru. Khash će na Shitu govoriti o velikoj fleksibilnosti rada na vlastitim serverima, koju ova praktična platforma nudi te o izazovima koji su pred developerima kada upravljaju aplikacijama.

Toptal je ekskluzivna mreža vrhunskih svjetskih freelance software developera i dizajnera te okupljaju najboljih 3% na svijetu. Kenan Salihbegović je Head of Community u Toptalu te će na Shiftu govoriti zašto se najpoznatije tvrtke oslanjaju upravo na njih za svoje najvažnije projekte.

Mat McGowan na Shiftu predstavlja Particle, prije poznatu kao Spark tvrtka. Particle pruža razne mogućnosti developerima koji koriste platforme poput Photona ili Arduina kako bi kreirali svoj Internet of Things proizvod. Osim toga, Mat će govoriti i o brojnim prednostima korištenja njih pri izradi i upravljanju vlastitim prototipom.

Cyrille Fauvel radi u Autodesku kao Sr. Worldwide Developer Network Manager. Fokusiran je na pružanje podrške, savjetovanja i izobrazbe programerima. Na Shiftu će govoriti o cool 3D modeliranju korištenjem Javascripta.


Propustili ste