Samo dobre vijesti s Dana komunikacija! Popusti i partiji

Osim vrhunskih predavača i najkvalitetnijeg programa do sada, organizatori Dana komunikacija za posjetitelje su pripremili i odličan zabavni te popratni program.

Novost popratnog programa su PPP (Piva Poslije Programa) otvorene diskusije na kojima će se u neformalnom druženju razgovarati s domaćicom Anđelom Buljan Šiber, direktoricom iZonea, na temu content marketinga, dok će o display oglašavanju raspravu voditi Jan Jilek, predsjednik IAB Hrvatska.

U dijelu zabavnog programa prvog dana festivala, nakon predavanja Rade Šerbedžije, opustite se uz Vinske radosti i uživajte u pijuckanju najfinijih vina po izboru someliera u Zimskom vrtu od 22:00 sata.

Drugu večer festivala nastupa deveteročlana elektro-swing senzacija Sweet Life Society, nakon što su protresli sve najveće engleske glazbene festival poput Glastonburyja, Boomtowna, Loveboxa i Latitudea, a onda pokorili i SAD-e i Kanadu, dolaze u Hrvatsku! Društvo slatkog života čine dvojica producenata koji uživo nastupaju s ansamblom pjevača, trubača, gitara i dva basa. Vintage Remix mašina, kako ih zovu, miješa sve glazbene žanrove od kojih poskakuje plesni podij – od electro swinga i drum&bassa do hip-hopa i reggaea.

Posebno za finale ovogodišnjih Dana komunikacija nastupa naš najpoznatiji hip-hop tandem za bolesno dobar party u hotelu Lone. Bolesna braća zabavljat će vas u Rovinju svojim hitovima kao što su Looka&Borna, Čiča mića ili pak Utjeha kod Đurđe, a sve to uz DJ show.

Ukoliko se još niste odvažili kupiti kotizaciju za Dane komunikacija, organizatori vam odnose dodatan poticaj u ponudi je paket kotizacija 2 + 1. Za dvije kupljene kotizacije, treću dobivate gratis!

Za dodatne informacije posjetite www.danikomunikacija.com


Propustili ste