Planirate istražiti Ameriku? Koristite Roadtrippers!

Roadtrippers je odlična platforma s pomoću koje ćete vrlo jednostavno isplanirati svoje putovanje Amerikom. Priznajte, svi bismo mi, barem jednom, rado isprobali zloglasnu ljepotu ceste Route 66

Otvorena cesta, otkrivanje predivnih krajolika, gradića, zalogajnica, svakojakih čuda. Amerika je zemlja velika i nudi pregršt toga što bismo, barem jednom, trebali posjetiti i vidjeti. Zato postoji Roadtrippers.com, odlična platforma koja će vam to i omogućiti!

Poželite li jednoga dana posjetiti Ameriku i iskusiti je upravo onako kako smo to mnogo puta gledali u svakojakim filmovima i serijama, ova će vam stranica biti od velike pomoći. Uz pomoć lokalnih turističkih vodiča i putopisnih blogera, Roadtrippers nudi sve što vam je potrebno i to u nekoliko vrlo jednostavnih koraka: registracija, planiranje rute i upotreba vašeg pametnog telefona.

Jednom nakon što unesete željeno odredište Roadtrippers će vam ponuditi što na toj ruti možete vidjeti, posjetiti, koliko će vam to produžiti put, pa čak i koliko će vas to dodatno ”opaliti” po rezervoaru. Tu istu rutu potom je potrebno samo uključiti na vašem telefonu, koji će vam poslužiti kao autonavigacija.

Prosurfajte portalom Roadtrippers.com i provjerite što sve nudi, a nikako ne propustite i pročitati nekoliko putopisnih blogova koje su napisali sami korisnici.

Roadtrippers Introduction from Roadtrippers on Vimeo.

cta-planb-3


Propustili ste