Top 5: YouTube kanali s praktičnim savjetima

Ako ste ikad tražili efektivnije načine rješavanja rutinskih poslova, lifehack videokanali vam pružaju kvalitetan sadržaj.

Savladavanje dnevnih aktivnosti ponekad zna biti poprilično teško i komplicirano. Često se nađemo u situaciji kada guglamo kako napraviti nešto ni od čega ili kako zbrinuti nepotrebne stvari koje nam se gomilaju u životnom prostoru.

Ako ste ikad tražili efektivnije načine rješavanja rutinskih, svakodnevnih poslova, onda ste možda i naišli na neke od izvrsnih lifehack videokanala koji pružaju kvalitetan sadržaj.

U nastavku izdvajamo neke od njih koji će vam pomoći da svoje životne navike preokrenete u korist boljega organiziranja svog vremena i prostora!

Household Hacker

Osim što će vam pokazati kako od starih žarulja napraviti umjetninu kojom ćete ukrasiti stan te kako zapaliti vatru stvarima koje možete pronaći u svojoj neposrednoj blizini, ovaj kanal naučit će vas i kako iskoristiti šećer za uklanjanje mrlja od trave, ali i za rast i bujanje travnjaka. Iako fokusirani na DIY metode, ima tu i znanosti, ali i videa s podvalama, a prikupili su već više od 3 milijuna pratitelja.

The King of Random

Grant Thomson AKA The King of Random tvorac je ovog sjajnog kanala s eksperimentima, no neki od njih nisu preporučljivi u kućnoj radinosti. Zanimljivog sadržaja na ovom kanalu ne nedostaje, a to zna i gotovo 5 milijuna njegovih pratitelja.

Crazy Russian Hacker

Crazy Russian Hacker jedan je od napopularnijih lifehackera na YouTubeu s gotovo 6 milijuna pretplatnika. To uopće ne čudi jer njegovi videouratci pokrivaju širok raspon tema, od znanstvenih eksperimenata do savjeta kako naoštriti olovke pri povratku u školu. A sve to uz dozu humora! Pogledajte kako brzo i jednostavno oguliti kantu krumpira:

Kipkay

Ako si želite olakšati život i svakodnevicu, ovaj guru zasigurno će vam u tome pomoći. Njegovi tutorijali uključuju i lasere, mobitele, baterije, slušalice i slične stvarčice pomoću koji stvara izvrsne trikove i how-to savjete. Osim toga, na njegovu kanalu možete pronaći i simpatične te manje simpatične podvale, za koje nikako ne preporučujemo da ih radite sami doma. Pogledajte kako iskoristiti višak teniskih loptica:

Steve Ramsey

Ako volite drvo i imate slobodnoga vremena za izrađivanje genijalnih predmeta i kućnih pomagala, onda je Woodworking for Mere Mortals pravo mjesto za vas. Ovaj DIY kanal ima pola milijuna pretplatnika, a s dozom simpatičnoga humora koju upotrebljava u videima, vjerujemo da će ta brojka rasti. Pogledajte kako u malo koraka postati novi Ron Swanson drvoizrade:


Propustili ste