The Voice – prva TV emisija koja je iskoristila 360° video na Facebooku

Hrvatska verzija popularnoga showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske nastavlja s upotrebom najnovijih tehnologija na digitalnim kanalima.

Tek nakon što je na Facebooku predstavljena mogućnost upotrebe 360° videozapisa, na Facebook stranici The Voice – Najljepši glas Hrvatske osvanuo je jedan takav, impresivan video. Korisnicima je omogućio da dožive studio u kojemu se show snima u punoj veličini, upravo onako kako bi ga vidjeli da se nalaze na licu mjesta. Svi oni koji su poželjeli doznati kako se osjeća publika The Voicea mogli su to vidjeti u videu koji možete pogledati na: http://on.fb.me/1lX1DxQ 

“Na digitalnim kanalima stvari se mijenjaju iz dana u dan i svakodnevno viđamo mnogo noviteta. Svaki od njih volimo isprobati, kako bismo i sami doznali kako dodatno poboljšati doživljaj svih gledatelja bez obzira na platformu. Prošle smo godine tako, dan nakon što se pojavio, koristili Twitterov streaming-servis Periscope, a ove smo počeli s 360° videozapisom. Sigurno je da nije posljednji i da ćemo ovakvih videoizleta imati još – jer show tek počinje! No to je tek jedna od mnogih stvari koje se spremamo uvesti”, rekao je Aleksandar Kostadinov, glasnogovornik showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske.

The Voice – Najljepši glas Hrvatske u prvoj je sezoni vladao digitalnim kanalima pametno iskoristivši “drugi ekran”. Tako je hashtag #TheVoiceHRT bio drugi na globalnoj razini na Twitter trending listi, YouTube je imao više od 30 milijuna pregleda, a show je na Weekend Media Festivalu za svoj digitalni nastup osvojio tri SoMo Borac nagrade.

The Voice – Najljepši glas Hrvatske možete pratiti na Facebooku, Twitteru, Instagramu i YouTubeu.


Propustili ste