The Geek Gathering vikend je pred nama

Sve je spremno za najveću IT konferenciju na ovim prostorima koja će se za 2 dana održati u najvećem slavonskom gradu, Osijeku.

Za vikend koji slijedi, pripremljena su brojna iznenađenja i puno puno cool stvari. Tvorci programskih rješenja koji imaju milijunsku primjenu diljem svijeta, govorit će o trikovima koji se ne mogu pročitati ni offline ni online.

Predavanja i radionice vode glavni inžinjeri velikih svjetskih kompanija, a nakon usvojenog znanja kušaju se delicije Kluba majstora kotlića i zabavljamo se na Geek partyju!

RETROgaming – osvoji ulaznice za Hladno pivo

Odmor od upijanja novih znanja možete potražiti u prostoriji specijalno uređenoj za povratak u mladost. Osigurane su rijetke primjerke konzola u odličnom i igrivom stanju. Tijekom dana u RetroGaming prostoriji će biti organiziran turnir s najpopularnijim igrama 90-ih godina.

Na turnir se mogu prijaviti svi zainteresirani bez obzira imaju li konferencijsku akreditaciju, a za najvještije upravljače joystickom slijede i vrijedne nagrade sponzora – ulaznice za koncert Hladnog piva i glavna nagrada: Sega Mega Drive! Retrogaming prostorija nalazi se u sklopu stare tiskare Litokarton, a bit će otvorena u petak i subotu od 13:00 sati.

Wall of tweets!

Na velikom zaslonu ili bilo kakvom ekranu, u realnom vremenu, možete podijeliti svoje doživljaje, pohvale, kritike, očekivanja… Posebnost Wall of Tweetsa je u tome što je svaki Wall jedinstven i uvijek iznova izgrađen za svakog pojedinog korisnika. Takav će slučaj biti i s Wallom za The Geek Gathering. Objedinjujući vrhunski dizajn  UX Passiona, tvoraca Wall of Tweetsa, i jednostavnost ove interaktivne platforme, svi sudionici će moći pratiti događanja putem hashtaga #TGGcon, a ujedno će moći pratiti i redoslijed predavanja, upoznati govornike i dobivati druge potrebne informacije.

#TGGcon na društvenim mrežama

Pratite The Geek Gathering na društvenim mrežama:
facebook.com/TheGeekGathering.org
twitter.com/Geek_Gathering
Instagram/geekgathering
Službeni hashtag:  #TGGcon


Propustili ste