Produžen rok za prijavu na Mixx

S obzirom na to da digitalni kreativci baš i nisu poznati kao ranoranioci, organizatori Dana komunikacija priznali su im “akademsku četvrt” i produljili rok za prijavu na Mixx - natjecanje za najbolje digitalne kampanje i digitalne alate do 22. ožujka 2015.

Kao i do sada, ovo je jedinstvena prilika hrvatskim digitalnim agencijama da pokažu svoju izvrsnost i kreativnost te se natječu za vrijedno strukovno priznanje.

Za sve one koji će ove godine po prvi put svojim kolegama, sadašnjim i budućim klijentima i javnosti pokazati radove kojima se ponose, donosimo kratki pregled kategorija u kojima mogu prijaviti svoje uratke:

Brand Awareness Campaign
U današnje vrijeme, više no ikad, komunikacija brendova i potrošača se odvija online. Najbolji primjeri online kampanja koje povećavaju prepoznatljivost brenda su Nike koji koristi Lionela Messija ili Coca Cola koja koristi Djeda Mraza, a sve kako bi na atraktivan, relevantan i pamtljiv način dosegli potrošače. Kako bi povezali brendove, trendove i kupce, tvrtke se oslanjaju na profesionalce kako bi uobličili i plasirali poruke pomoću kojih će brendovi biti lako pamtljivi te prepoznatljivi. Kako ste za vaše klijente odradili “zavođenje” ciljanih skupina, recite nam u kategoriji Brand Awareness Campaign.

Direct Response / Lead Generation
Jednom kada stupite u kontakt s vašim korisnicima slijedi zabavni dio: kupovina, rezervacija ili interakcija s onima koji su pristali “zaplesati” s vašim brendom. Kako su vaši projekti ili kampanje rezultirali izvanserijskim uspjesima za vašeg klijenta, recite nam u kategoriji Direct Response / Lead Generation.

Cross-Media Integration Campaign
Od ekrana do ulice, od mobitela do hladnjaka – za online nema granica. Kako ste zauzdali tehnologiju i koje ste granice izbrisali u protekloj godini, recite nam u kategoriji Cross-Media Integration Campaign.

Branded Content Campaign
Kako ste vi kreirali originalan, zabavan i relevantan sadržaj za vaše klijente? Recite nam ili šapnite u kategoriji Branded Content Campaign.

Website
Korporativne, brending, e-commerce, servisne, aplikacijske, velike i male – internetske stranice danas nas vrijedno prate na svim platformama. “Originalan format” prikaza informacija na internetu mijenja se iz godine u godinu. U ovoj kategoriji biramo najbolje cjelovite web stranice.

Mobile
Mobilne aplikacije promijenile su način na koji koristimo svoje mobilne telefone. Od aplikacija do mobilnih internetskih stranica, u kategoriji “Najbolje mobilno rješenje” tražit ćemo najbolje radove usmjerene korištenju primarno na mobilnim telefonima. Kao i za internetske stranice, od ideje do izvedbe, UX i optimizacija za mobilne uređaje bit će ključni za pobjedu u ovoj kategoriji. Radove prijavite na mobilnoj verziji portala danikomunikacija.com.

SocialMedia
Mnoge statistike govore u korist upotrebe društvenih mreža u Hrvatskoj. Čini se da Hrvati vole lajkati, šerati, postati i komentirati na svim društvenim mrežama više od susjeda. U ovoj kategoriji pohvalite se svojom produkcijom aplikacija i kampanja na društvenim mrežama.

Inovativna upotreba tehnologije
Bilo da ste pećnicu spojili na mobitel, tenisice na sat ili prijenosno računalo na televizor, u kategoriji Inovativna upotreba tehnologije naglasak je na brisanju granica između tehnologije i korisnika. “Internet of Things” je stigao, a je li vaša kampanja probila granice konvencionalnog u upotrebi tehnologije recite nam u kategoriji IUT.

Best Media Strategy
Dobar oglas daleko se čuje, zar ne? Ne nužno. Barem ne ako ga netko nije uzviknuo, pročitao ili pokazao zainteresiranim korisnicima. Zato su tu mediji i profesionalci koji s istima upravljaju. Prvi put u kategoriji Best Media Strategy ocjenit ćemo lukavu upotrebu medija u cilju dosezanja vaših ciljanih skupina. Svoje strategije i rješenja prijavite u kategoriji BMS.

Best in Show
Ovu prestižnu nagradu odnijet će kampanja ili rješenje s najvećom ukupnom ocjenom u svim kategorijama. Radovi se prijavljuju u pripadajućim kategorijama, a žiri bira zvijezdu večeri.

Sretno svima!

Više informacija o Mixxu i Danima komunikacija možete pronaći na: http://www.danikomunikacija.com


Propustili ste