Planb traži glavnu urednicu. Ili urednika.

Zapošljavamo! U potrazi smo za osobom koja će voditi planb.hr i tim ljudi iza magazina - tražimo jako dobro poznavanje tehnologije, trendova u digitalnom svijetu, dizajna, UX-a, pop kulture...I to nije sve! Pročitajte što tražimo, a što nudimo.

Planb je magazin koji će uvijek težiti u tome da svoj medijski prostor posveti napretku u bilo kojem obliku.  Bilo da je riječ o tehnologijama koje čovječanstvo čini zanimljivijim, bilo da je riječ o napretku u međuposlovnim odnosima, cilj nam je stvoriti sadržaj koji će izvući čitatelje iz zone svakodnevne trivijalnosti, sadržaj vrijedan čitanja, promišljanja i življenja.

I baš zato nam treba pomoć, jer želimo postati još bolji i pametniji. A to ne ide bez osobe koja će ga voditi u tom smjeru, zajedno s nama.

Kako otprilike zamišljamo novu urednicu ili urednika planb magazina?

Prvo, tražimo istomišljenika. Očekujemo jako dobro poznavanje: tehnologije, trendova u digitalnom svijetu, startup scene, pop kulture, dizajna, UX-a. Web kao platforma ne bi smio biti nepoznanica. Niti najmanje.

Izvrsno poznavanje stvaranja sadržaja za digitalne platforme nam je bitno, pa bi i vama trebalo biti.

Isto stoji za razumijevanje search engine optimizacije i društvenih mreža.

Pismenost? Vjerojatno ne bismo ni trebali spominjati, ali evo hoćemo: izrazito visoka pismenost je preduvjet.

Kako vam zvuči radikalno poštivanje deadlinea? Nama odlično, kad govorimo o vama.

WordPress platforma? Računamo na to da ste se već upoznali.

A tu su i izvrsna organiziranost, komunikativnost i prezentacijske vještine.

Posao glavnog urednika podrazumijeva sposobnost vođenja većeg tima. Nadamo se da to imate u malom prstu.

Što vam nudimo?

Stalno zaposlenje, nakon šest mjeseca probnog roka. A tu je i rad s vrhunskim content i dizajn timom. Tu je i kreativno okruženje, mogućnost dodatnog usavršavanja i eksperimentiranje sa sadržajnim formatima.

Planb ima plan: postati štivo koje se čita. Zaista čita. Na svim uređajima. Ako želite biti osoba koja će nam pomoći to ostvariti, rok prijave je 18. veljače 2016.

CV čekamo na planb@planb.hr


Propustili ste