Otvorene prijave za SoMo Borac 2014.!

Imate li vrhunsku Facebook stranicu, Twitter profil, mobilnu aplikaciju ili kakav drugi društvenomrežni i mobilni projekt, SoMo Borac 2014. vas očekuje. Prijaviti se mogu svi – agencije, tvrtke i freelanceri, a prijave su besplatne

SoMo Borac se dodjeljuje na Weekend Media Festivalu u sljedećim kategorijama: SoMo Face (najbolja Facebook stranica), SoMust Have (Instagram, Twitter, Vine i ostale društvene mreže), CM godine (community menadžer/ica godine), SoMo Content (najbolji contentmarketinški projekt), Viralni blockbuster (internetski video godine), There’s Not A Problem I Can’t Fix Cause I Can Do It In The Mix (društvenomrežni miks), Aplikacija s velikim A (najbolja mobilna aplikacija) i Hodam i gledam (mobilni site ili kampanja).

”Premda najviše prijava dolazi od tvrtki i agencija, i ove godine očekujemo dosta prijava freelancera. U mobilnom svijetu ima ih i više nego dovoljno, a ne nedostaje ih ni na društvenim mrežama. I mnogi rade odličan posao. Ono što je iznimno važno naglasiti jest da su prijave i ove godine besplatne pa pozivamo sve da nas ne štede i da se prijave odmah! Imamo vrhunski i vrlo stručni regionalni žiri koji jedva čeka baciti se na posao”, rekla je Ružica Vrdoljak iz organizacije SoMo Borca.

Prijaviti se možete na www.somoborac.com/prijava. Svakodnevne novosti vezane za ovu najvažniju digitalnu nagradu možete pratiti i na službenoj Facebook stranici – www.facebook.com/somoborac.


Propustili ste