Otvorene prijave za Shift Challenge

Od danas se možete prijaviti za Shift Challenge i ući u utrku za novčane nagrade čiji je ukupan iznos 15.000 dolara!

Startupe osim bogatih nagrada očekuje i jedinstvena prilika da prezentiraju svoje ideje ispred najprestižnijih akceleratora na svijetu – Y Combinatora i Techstarsa! Prvi od njih je iznjedrio globalno uspješne tvrtke poput reddita, Airbnba i Dropboxa, dok se među tvrtkama koje su stekle milijune zahvaljujući Techstarsu nalaze imena kao što je Filtrbox, IntenseDebate i SendGrid.

Članovi žirija koji će birati najprespektivnije startupe ujedno sačinjavaju i drugi set govornika za Shift Konferenciju. Evo imena koja bi vas mogla lansirati u sam vrh svjetske scene:

Justin Kan je partner u jednom od najpoznatijih svjetskih startup akceleratora – Y Combinatoru, pod čije je okrilje primljen i prošlogodišnji pobjednik Shift Challengea – BellaBeat (ex BabyWatch). Justin je i sam uspješan startup poduzetnik čiji je projekt Exec podržao sam Y Combinator.

Semyon Dukach je novi generalni direktor bostonske podružniceTechstarsa, broj jedan startup akceleratora na svijetu. Semyon je također poznat kao i strastveni anđeo ulagač, a šira javnost ga najćešće povezuje s legendarnim MIT Blackjack timom – grupom genijalaca koji su 90-tih pustošili američka kasina zahvaljujući sofisticiranoj tehnici brojanja karata.

Amy C. Cosper je glavna urednica i potpredsjednica Entrepreneur Media, Inc. Amy nadgleda sav sadržaj i partnerstva koja se tiču ove svjetski poznate publikacije iz svijeta poduzetništva.

Patrick de Laive je suosnivač Twittercountera, Paydroa i pokretač The Next Web startup konferencije.

Prijave za Shift Challenge su otvorene do 4. svibnja, a zainteresirani startupi se mogu prijaviti na službenoj web stranici konferencije. Kandidati koji uđu među 32 najbolja startupa, bit će obaviješteni e-mailom najkasnije do 12. svibnja.


Propustili ste