Organizacije civilnog društva i društveni mediji

Izdvojite nekoliko minuta i sudjelujte u istraživanju prisutnosti i korištenja društvenih medija u radu i djelovanju organizacija civilnog društva

Doniralica, prva hrvatska crowdfunding platforma, zajedno s partnerima Lude ribe d.o.o. i Tacso pokrenula je online istraživanje o prisutnosti organizacija civilnog društva na društvenim mrežama.

Cilj ovog istraživanja je bolji uvid u načine korištenja društvenih mreža i online alata za ostvarivanje misija i vizija udruga te zašto ih koriste, u koje svrhe i na koje načine, koje im je sve prednosti donijela aktivnost na društvenim mrežama te s kojim problemima se susreću.

Ciljane skupine ovog istraživanja su: organizacije civilnog društva, prvenstveno udruge, zadruge i zaklade, različiti oblici neformalnog udruživanja građana kao oblik slobodnog i dobrovoljnog udruživanja više fizičkih ili pravnih osoba radi zaštite njihovih probitaka, uvjerenja i ciljeve, bez namjere stjecanja dobiti.

Rezultati ankete poslužit će za razvoj novih priručnika i alata za poboljšanje marketinških i komunikacijskih strategija organizacija civilnog društva, a s ciljem jačanja i razvoja njihovih kapaciteta.

Anketa je anonimna, a za ispunjavanje će vam biti potrebno 10 do 15 minuta. Možete je ispuniti do 20. ožujka 2013., nakon čega će uslijediti period analiziranja prikupljenih podataka. Nakon završetka analize i obrade rezultati će biti objavljeni na web stranici te u obliku publikacije.

Anketu možete ispuniti ovdje.

cta-planb-3


Propustili ste