HTC izaziva kreativce video natječajem Moj život u minuti

HTC Hrvatska pokrenuo je kreativni natječaj, „Moj život u minuti“. Za sudjelovanje je potrebno u razdoblju od 25. studenog do 16. prosinca snimiti video uradak u trajanju od 30 do 90 sekundi, koji predstavlja mozaik sitnica koje definiraju život pojedinca.

Kandidati će morati svojim radovima oduševiti HTC stručni žiri kojeg čine: Robert Knjaz, Enis Bešlagić i Hrvoje Šalković.

Nakon postavljanja videa na You Tube, završni korak je prijava na službenoj web stranici natječaja http://htcfans.hr/mojzivotuminuti/. Žiri će svakog tjedna, od svih pristiglih prijava, izabrati dvije najkreativnije koje će sudjelovati u velikom finalu. Nagrade koje čekaju finaliste su: 5. i 6. mjesto donose HTC Desire 300, 3. i 4. plasirani osvajaju HTC Desire 601; drugoplasiranog čeka HTC One, a prvoplasiranog uz HTC One i putovanje po izboru na Bali, Šri Lanku ili Peru. Odabrano putovanje uključuje sve troškove putovanja i boravka. Iako žiri odlučuje, fanovi pomažu odabrati najoriginalniju prijavu, stoga okupite sve prijatelje da vas podrže lajkovima i šerovima. Prvi finalisti očekuju se već 4. prosinca.

„HTC je vrlo omiljen na hrvatskom tržištu. Našim vjernim fanovima odlučili smo se odužiti i organizirati kreativan natječaj u kojem će moći pokazati svoju imaginaciju i osvojiti vrlo vrijedne nagrade,“ istaknula je Petra Razić Rogić, HTC Area Manager za North Adriatic Region.

Šest najkreativnijih, će u zadnjem tjednu trajanja natječaja, na posudbu dobiti HTC One zajedno s tjedan dana vremena za snimanje novog videa u trajanju od 30 do 90 sekundi na temu „Zašto bih baš ja trebao osvojiti egzotično putovanje?“.

Putovanje na Bali, Šri Lanku ili Peru organizirano je u suradnji s agencijom Da, da, da Želim putovati, koja u svojoj ponudi nudi više od 800 različitih i uzbudljivih tura putovanja prilagođenih individualnom ukusu, u čak 100 zemalja svijeta.


Propustili ste