Kreće natječaj za najbolji biciklistički film

Frame festival otvara natječaj za najbolji film biciklističke tematike i putovanja. Prijave su besplatne i otvorene su od 12.06.2014. do 2.07.2014.

Filmovi koji se prijavljuju na natječaj mogu biti dugometražni, kratkometražni, animirani,dokumentarni, snimljeni kamerom, fotoaparatom ili mobitelom, a maksimalna dužina filma nije određena.

Tema festivala je biciklizam, putovanje, sloboda kretanja i ekologija pa sve što obuhvaća nabrojeno, stručni žiri će uzeti u obzir.

Filmovi koje odabere stručni žiri, prikazat će se 5.srpnja 2014. godine na Frame festivalu pred brojnom publikom zaljubljenika u bicikl i biciklizam.

Ovo je prilika za sve kreativce bez obzira na godine da prijave svoj film jer najbolji će biti nagrađeni novčanom nagradom od 100,00€, vrijednim nagradama i unikatnim pokalom. Pravo sudjelovanja imaju svi koji se bave filmom bilo profesionalno ili amaterski, a broj prijava nije ograničen.

Pratite Frame festival putem njihovog Twitter i Facebook profila kao i na službenim stranicama festivala: www.framefestosijek.com


Propustili ste