Breaking Point w. Zoky & Dots

Klupski program Breaking Point razvio se iz Facebook grupe Underground Techno (UT) u kojoj su zaljubljenici u techno međusobno dijelili informacije, iskustva i naravno glazbu.

Uvijek misteriozan i skrivenog identiteta, Posljednji Odmetnik – producent, DJ te jedan od administratora Underground Techno (UT) grupe – nakon godinu dana postojanja grupe odlučio je proslaviti obljetnicu partyjem koji je na temelju sugestija i ideja članova nazvan Breaking Point. Prvi rođendanski party održan je u Močvari 30.3.2013. i od tada se organizira svakih nekoliko mjeseci, sada na novoj lokaciji u Depo klubu. Uz partyje, BP kolektiv otvorio je i stranicu BP Podcast na kojoj se mogu čuti setovi raznih izvođača.

Cilj klupskog programa Breaking Point promocija je mladih talenata, ali i onih starijih koji još nisu imali priliku pokazati svoje umijeće. Dakako, cilj je i predstavljanje underground techna te edukacija svih koji su željni doći i poslušati.

BP svoj sljedeći party zakazuje 4.10.2014. kada će za pult stati već svima poznati DJ Zoky i Dots, a potporu će im kao i uvijek pružiti Royal Assassin i Posljednji Odmetnik. Sve ostale informacije o događaju možete pronaći na službenoj stranici. Pridružite nam se na plesnom podiju i uživajte u zvukovima undergrounda!


Propustili ste