U Zagrebu otvoren prvi pop up #Refined Cocktail Bar

Posjetitelje svakodnevno očekuje program u kojem će nastupati najpoznatiji zagrebački DJ-evi.

U Zagrebu je otvoren jedinstveni #Refined Cocktail Bar, prvi pop up cocktail bar u metropoli. Nastavak je ovo projekta #Refined, kojeg je pokrenula agencija Pepermint s ciljem promicanja vrijednosti posvećene kvaliteti, užitku i vrhunskom stilu. Projektom se promiču vrijednosti koje su iznadprosječne i izdvajaju se iz mase.

Na otvorenju #Refind Cocktail Bara u Preradovićevoj 17., uz nastup DJ-a Nenada Martinovića i Zelde Bećirević bili su mnogi poznati, među kojima i Hrvoje Šalković, Antonio Franić, Tomo in der Muhlen, Nevena Rendeli te mnogi drugi.

Projekt #Refined započeo je prije ovog mjeseca velikim partyjem održanim u Laubi na kojem je nastupala poznata francuska pop skupina Nouvelle Vague. Party je okupio više od 1000 posjetitelja, a o odličnoj atmosferi najbolje svjedoče crno-bijele fotografije, Luke Smuka i Marija Pavlovića, koje su izložene u sklopu #Refined Cocktail Bara.

Uz izložbu, posjetitelji će u #Refind Cocktail Baru moći uživati u odličnoj glazbi i vrhunskim koktelima poznatih zagrebačkih cocktail majstora.

Posjetitelje svakodnevno očekuje program u kojem će nastupati najpoznatiji zagrebački DJ-evi, među kojima su i Tomo Ricov, Boris Kovaček, Ozren Kanceljak i mnogi drugi. #Refined Cocktail Bar bit će otvoren radnim danom od 17 do 23, a subotom od 12 do 23 sata.


Propustili ste