Top 5: Parodijski profili na Twitteru

Profili na Twitteru koje morate pratiti ako želite svakodnevnu dozu dobre zabave!

Twitter je mjesto na kojemu tražimo informacije i vijesti, čitamo o tuđim stavovima i razmišljanjima, komuniciramo s ljudima istih interesa, ali i mjesto koje često nudi pregršt smijeha. Jedan vid zabave na Twitteru su i parodijski ili satirični profili iza kojih često stoje entuzijasti s dobrim smislom za humor, ali ponekad se iza svega krije i promišljeni marketing. Izdvajamo nekoliko takvih profila koje morate pratiti ako želite svakodnevnu dozu dobre zabave!

The Dark Lord (@Lord_Voldemort7)

S Voldemortom nema šale ni na Twitteru… Zapravo ima, premda zli lord u posljednje vrijeme ne tvita toliko često. Kako bilo, ovo je profil koji obvezno moraju pratiti svi fanovi Harryja Pottera. Uostalom, oni će i shvatiti sve šale.

Elizabeth Windsor (@Queen_UK)

Tko bi rekao da britanska kraljica ima toliko vremena za tvitanje i smišljanje sarkastičnih komentara? Zapravo i nema, iza ovog profila ustvari stoji webshop Gin O’Clock na kojemu, među ostalim, možete kupiti i majicu sa slikom kraljice.

Bored Elon Musk (@BoredElonMusk)

Manija parodiranja na Twitteru nije zaobišla ni poznatoga inovatora i biznismena Elona Muska, čovjeka koji stoji iza Tesle i SpaceX-a. Ovdje biste tobože trebali otkriti o čemu “Elon” razmišlja kada se dosađuje, a zapravo ćete pronaći mnogo duhovitih i sarkastičnih komentara koji zbijaju šalu na račun aktualnih trendova u svijetu tehnologije.

Jon Pigeon (@PigeonJon)

Njegovo ime je Jon i on je golub. Čitajući njegove tvitove otkrit ćete koje egzistencijalne probleme donosi ptičji život.

Chuck Norris Facts (@chuck_facts)

Ako vam još nisu dosadili vicevi o Chucku Norrisu, ovdje ćete ih pronaći pregršt, i to onih koje sigurno još niste čuli. Zanimljivo je primijetiti kako “Chuck“ na Twitteru prati jedino Vina Diesela – točnije, njegov parodijski profil.


Propustili ste