Top 5: Gadgeti koji su obilježili 2015.

Donosimo vam izbor pet gadgeta koji su obilježili 2015. godinu!

Cool tech spravice koje svi volimo barem su se jednom našle na gotovo svačijemu popisu želja za blagdanske darove pod borom. U današnjemu vremenu, kad je važno da je sve digitalno i mobilno, gadgeti, njihov razvoj i stvaranje važan su dio svakodnevnoga života, ali i kulture. Ako nam mogu olakšati život, zašto si ne priuštiti neku od brojnih, i pametnih, spravica koje će nam pomoći u poslu ili nekom hobiju. Iako vjerojatno neke od njih nećemo tako skoro imati, a cijena je glavni razlog, ipak vam donosimo pet gadgeta koji su obilježili 2015. godinu.

1. BB-8 by Sphero

Neizostavna kultura Ratova zvijezda ove godine dobila je pojačanje u obliku robota/igračke za sve generacije. Osim što prepoznaje i reagira na ljudski glas, ova dugo očekivana high tech igračka i poprilično je “pametna” te ima holografsku kameru. Impresivno! A za samo 150 dolara može biti dio i vaše kolekcije igračaka.

2. GoPro Hero4 Session

Novo izdanje izvrsne GoPro generacije kamera svojim će 50 posto manjim kućištem i 40 posto manjom težinom od ostalih kamera iz iste serije zadovoljiti i najveće profesionalce među amaterima. Ovom privlačnom stvarčicom, koja stoji 220 dolara, odsad će snimanje biti mnogo lakše i zanimljivije.

3. View-Master Virtual Reality

U današnje vrijeme niti jedna tehnološka lista ne može proći bez virtualne stvarnosti pa tako ni napravica preko koje je možemo doživjeti. View-Matster je, s pametnim telefonima uz koje se koristi, jednostavno fantastična stvar koju možete priuštiti sebi ili svojim najdražima. Iskustva koja ćete njime doživjeti vrijedna su sveg novca koji ćete potrošiti ako si priuštite ovu spravicu.

4. Apple Watch

Impresivan, poželjan i skup gadget za sve trendsetere koji vole trošiti novac na lijepe stvari. Prvi pametni sat na koji primate mailove, odgovarate na poruke, slušate glazbu ili pak mjerite puls, kad je pušten na tržište, okupirao je pozornost mnogih. Stoga vjerujemo kako će i dalje ostati jedan od popularnijih nosivih uređaja u novoj godini i, naravno, priželjkujemo si jedan ispod bora.

5. iPhone 6s

Najbolji iPhone dosad, a uz to i veoma lijep te jednostavan za korištenje. Kamera ugrađena u ovaj telefon najbolja je od dosadašnjih modela, a izvrstan sigurnosni sustav dodatan je plus. Mobitel vrhunske kvalitete potreban je svima, pa se nadamo da ćete imati sreće da ovaj bude dio vaše božićne kolekcije.


Propustili ste