Top 20 najkomičnijih YouTube videa

Pregledavajući Reddit (a što bi drugo, je l'?) naletjeli smo na odličnu raspravu o YouTube videima koji nas doslovce tjeraju da plačemo od smijeha. Nakon pregledanih nekoliko uradaka valjali smo se po podu i opet prokleli taj videoservis. Donosimo vam top 20 najkomičnijih YouTube videa – odabrala Reddit zajednica.

Two Hamsters, one Wheel
Ne, ovo nije prosti filmić sa zamorcima. Gotovo 5 milijuna pregleda o tome kako su dva zamorca potpuno izgubila kontrolu. Presmiješno!

Kristen Bell poludjela za ljenjivcem
Poznata glumica Kristen Bell obožava ljenjivce. Obožava ih do te mjere da nije mogla sakriti svoje osjećaje kada je dobila jednoga za svoj rođendan. Neprocjenjiva reakcija o kojoj je sve ispričala u The Ellen DeGeneres Showu (možete slobodno premotati do 2:00 minute).

Concrete Buffer Gone Wild
Što se dogodi kada strojevi polude i odbiju poslušnost? Slučajna snimka jednoga gradilišta pokazuje kako se jadni radnici nose s neposlušnom miješalicom za beton. Video sam po sebi možda i nije toliko zabavan, ali odlični komentari slučajnih svjedoka koji su i snimili video jednostavno su presmiješni!

Nogomet s dalekozorima
Japanci igraju nogomet s dalekozorima na očima u režiji legendarnoga Takeshija Kitana. Što reći više?

Voditeljski gaf
Voditeljske pogreške naprosto obožavamo. Ne možemo ih se nagledati. Ovaj je jadan voditelj imao odličnu reakciju na pogrešan prilog koji se, potpuno slučajno, poklopio s najavom.

Voditeljski gaf, 2. dio
Ovaj voditelj zamislio si je da je Ron Burgundy. Pogledajte kako je najavio svog kolegu voditelja i izjavio kako je ubijen. Legendarno!

Voditeljski gaf, 3. dio
Što se dogodi kada dođe do tehničkih problema prilikom emitiranja priloga? Presmiješna situacija u jednoj tragičnoj priči koja je na kraju imala sretan završetak.

Zarazno opasan smijeh
Pažnja: opasno! Više od devet minuta najzaraznijeg smijeha na internetu. Show kreće od minute i pol, a riječ je o čovjeku čiji je sin objavio ovaj video na YouTubeu i doživio potpuni uspjeh. Više od 24 milijuna pregleda i aplikacija za iPhone. Svaka čast!

Benny Lava
Ako niste nikada pogledali video Benny Lava – niste bili na internetu. I točka!

Uzbuđeni ljubitelj vlakova
Foameri ili pretjerano entuzijastični ljubitelji vlakova jednostavno obožavaju – pogodili ste – vlakove. Pogledajte snimku ovog foamera kojemu su najdraži vlakovi iz pedesetih.

Double Rainbow
Da, da. Ovaj nas je ljubitelj vlakova odmah sve podsjetio na legendarni, gotovo 40 milijuna puta pogledani jedan i jedini video Double Rainbow. Double rainbow all the way across the sky… Jednostavno legendarno.

Drive Thru Headless Prank
Hvala Bogu i internetu na prankovima. Pogledajte reakcije drive-in zaposlenika kada im se do pulta doveze bezglavi vozač.

Game show klasici
Punih 15 minuta čistog internetskog zlata. Kompilacija retro kvizova i glupih odgovora zbunjenih i previše uzbuđenih natjecatelja.

Bad Lip Reading
Ekipa s YouTube kanala BadLipReading jednostavno je fantastična! Obavezno pogledajte njihovu sinkronizaciju utakmica američkoga nogometa. Gotovo 40 milijuna pregleda, a brojka još uvijek raste!

Još jedan voditeljski gaf
Ovaj voditelj prestižnoga, britanskoga BBC-ja očito nikada nije čuo za pauzu.

Najkraći vlak na svijetu
Opet smo na vlakovima. I moramo vam reći – ovo nismo očekivali. Pogledajte najkraći vlak na svijetu.

Iguana Fart
Gledate li show My Pet’s Gone Viral? Ovaj klasik koji traje svega 10 sekunda bio bi u svakoj emisiji. Garantiramo!

Hippo Butt Explosion
Jer su mačke na internetu dosadne!

Ken Lee
Tulibu dibu douchooo!

Erik Hartman i Boomerang Show
Skeč belgijske televizije za koji su svojevremeno svi mislili da je stvaran. Voditelj ozbiljnoga talk showa ne može se prestati smijati svojim gostima – toliko dobro napravljeno da smo mislili kako nema šanse da je fake. Uvjerljivo jedan od najjačih skečeva i možda i najkomičniji YouTube video. Klasik.


Propustili ste