Top 10 YouTube kanala na koje se morate pretplatiti

Odavno smo zaključili da obožavamo Reddit, a ovoga tjedna volimo ga još više! Zašto? Jer smo upravo naletjeli na najinformativniju objavu na Redditu u posljednje vrijeme. Svi volimo pogledati pokoji YouTube filmić, zar ne? No koliko nas je pretplaćeno na neki YouTube kanal? A koliko je tih kanala korisno i zapravo biste ih podijelili sa svijetom? Reddit zajednica odabrala je najbolje od najboljih. I vjerujemo im!

Vsauce

Što je Vsauce i zašto biste se pretplatili na njega? U samome opisu stoji vrlo jasno – pretplatite se na nevjerojatne činjenice i najbolje stvari s interneta našeg najdražeg. Što da je Mjesec zapravo disko-kugla? Koja je rezolucija ljudskog oka? I što bi se dogodilo da svi ljudi na svijetu skoče u zrak u isti trenutak? Odgovore potražite na Vsauceu i pridružite se 7 milijuna pretplatnika ovoga kanala!

SciShow

Zanima vas zašto švicarski sir ima rupe? Znate li koje su najsmrtonosnije supstance na svijetu? Koliko znate o Dmitriju Mendeljejevu? Odličan SciShow daje odgovore na ova i mnoga druga znanstvena pitanja! Više od milijun i pol pretplatnika pregledalo je ovaj YouTube kanal više od 150 milijuna puta! Provjerite zašto!

SmarterEveryDay

Ako niste pogledali nedavni viralni hit A Baffling Balloon Behaviour koji je u samo pet dana pokupio gotovo 3 milijuna pregleda, pogledajte ga odmah! I naravno, pretplatite se na kanal! Vjerujte nam, bit ćete pametniji iz dana u dan!

JonTronShow

YouTube kanal posvećen lošim filmovima i videoigrama! Pretplatite se i gledajte kako se Jon Tron bori s izazovima koje donose nove i stare videoigre, a sve je zapakirano u vrlo duhovitu naraciju domaćina kanala.

CGP Grey

Još jedan vrlo informativan i zabavan kanal koji u svojim videouradcima objašnjava svevremenske dileme: koja je razlika između Velike Britanije, Engleske i Ujedinjenog Kraljevstva, jesu li Hong Kong i Macau države, što je zapravo Reddit te kako se može postati Papa.

Ashens

YouTube kanal na koji se morate pretplatiti. Ako još niste, uvodni video na početnoj stranici kanala definitivno će vas natjerati da to učinite. Što možete očekivati na ovom kanalu? Komediju, tehnologiju i nadasve zabavne idiotarije.

Cooking with Dog

Japanci! Volite kulinarske emisije, ali su vam sve već pomalo dosadne? Pretplatite se na Cooking with Dog i doznajte kako napraviti avokado salatu od škampa ili vegetarijanski tofu gulaš. Aha, pas? Da, pas je voditelj emisije. Uslast!

Angry Joe Show

Najbolje, najiskrenije i najsurovije recenzije videoigara na YouTubeu. No osim recenzija koje možete pogledati na gotovo svakom drugom kanalu, ljutiti Joe nudi i nešto dodatno. Doznajte koje su bile top 10 igre prošle godine, top 5 razloga zašto je Mass Effect 3 zakon ili uživajte u potpuno ljutitoj recenziji GTA V!

CrashCourse

John i Hank Green pokrenuli su jedan od najzanimljivijih YouTube kanala na internetu. Reddit ekipa za njih kaže da su kao učitelji koji drže nastavu koju svi zapravo žele poslušati! ”I swear… I owe my Biology class to Hank Green”, jedan je od navoda Reddit korisnika. CrashCourse je kanal koji će vam dati poduku iz biologije, kemije, povijesti, ekologije… Samo nedostaje Walter White i stvar bi bila čisto internetsko zlato!


Propustili ste