Podržite prvo domaće ale pivo – Nova runda vas treba

Dosta vam je ustaljene, pomalo dosadne pivske ponude u Hrvatskoj? Možda je vrijeme za novu rundu? Upoznajte Marka i Miroslava, dvojicu dugogodišnjih prijatelja i zaljubljenika u pivo koji su nakon jednog posjeta Češkoj i upoznavanja s divnim okusima domaćih piva odlučili pokrenuti svoju pivovaru. Dečki trebaju vašu pomoć – podržite njihovu kampanju na stranici Indiegogo, pomognite domaćoj pivskoj sceni i među prvima počastite nepce pivom iz pivovare Nova runda. Internet, Indiegogo i pivo? O, da!

Nakon dugogodišnjeg planiranja o proizvodnji ale piva u Hrvatskoj, dvojica prijatelja iz djetinjstva, Marko Filipin i Miroslav Šuvak, odlučili su osnovati Nova Runda Craft Brewery – domaću pivovaru čija se proizvodnja bazira na svježem, točenom pivu!

Na hrvatskom pivskom tržištu dominiraju Euro lageri i mi želimo napraviti promjenu. Naša proizvodnja zasniva se samo na svježem, točenom pivu – bez boca. Uzori su nam američke i britanske pivovare, dok će nam se proizvodnja orijentirati na zahmeljene američke aleove, a jednog dana planiramo proizvoditi i tradicionalne britanske cask aleove, stoji na službenim stranicama pivovare Nova runda.

Marko i Miroslav nagrađivani su homebreweri koji obožavaju i cijene pivo, a prilikom proizvodnje piva u domaćoj radinosti svakom procesu posvećuju posebnu pozornost, što se i vidi iz njihove Indiegogo kampanje.

Da, dečki trebaju vašu pomoć. Ako ste fan piva, obavezno pogledajte što vam nudi Nova runda, kako im pomoći te koje kul perkove možete dobiti od ekipe buduće domaće pivovare.

Priča Nove runde počinje u Pragu. 2009. godine. Marko i Miroslav posjetili su češki glavni grad i ostali oduševljeni okusima koje tamošnja pivska proizvodnja nudi. Kada su se vratili u Hrvatsku, još uvijek pod dojmovima potpuno drukčijeg piva, odlučili su se okušati u svojoj, domaćoj izradi piva.

Cijelu pivsku avanturu o Novoj rundi ekipa je pretvorila u odličnu infografiku zbog koje ćete definitivno pomoći ovom projektu, a osim infografike zasigurno će vas privući bogate nagrade koje vas čekaju ako se uključite u projekt. Naljepnice, podlošci za čaše, majice, torbe te vječna internetska i pivska slava (jer za određenu doniranu svotu možete čak i imenovati jedno od piva Nove runde!) očekuju vas na službenom profilu Nove Runde na stranici Indiegogo.


Propustili ste