Najzanimljivije filmske i TV zvijezde na Twitteru

Nekoć su se opsesivni pratitelji zvijezda nazivali uhodama, danas se zovu tviteraši

Od svih društvenih mreža, Twitter se nekako najviše svidio zvijezdama i zvjezdicama filmskoga i TV neba. Nikada nije bilo lakše postati prijatelj jednog pravog pravcatog celebrityja pa makar to bilo samo putem interneta, a izbor je uistinu šarolik. Probrali smo nekolicinu zvijezda koje najviše volimo pratiti te preporučujemo nekoliko uistinu zanimljivih imena. Javite nam svoje favorite!

@SirPatStew – Patricku Stewartu 73 je ljeta, prije nekoliko dana se po treći put oženio i to proslavio BAZINGA! fotografijom na Twitteru. U slobodno je vrijeme, sudeći prema njegovim tvitovima, superjunak – vrlo ogorčeno tvita protiv nasilja u obitelji, zalaže se za prava žena i spašava napuštene ptiće iz vrta.

@EllenPage – osim što glumi u simpatičnim filmovima, Ellen Page je i sama simpatična i sviđa nam se njezin humor. Kada bismo morali odabrati samo jednog supercool frenda među slavnima, to bi bila ona.

@NathanFillion – Nathan Fillion je geek samo takav. Voli SF. Voli videoigre. Aktivno sudjeluje u kampanjama za poticanje čitanja kod djece i mladih. Na Twitteru je vrlo razgovorljiv i rado dijeli fotke iz svoje svakodnevice, a tvitao je čak iz Hrvatske.

@oliviawilde – svjetska prvakinja u paralelnom parkiranju, kako se opisuje, Olivia Wilde je pravo iznenađenje na Twitteru. Zabavna i pametna, njezini komentari o svakodnevici i ljudima na koje nabasa u različitim situacijama zasigurno će vas nasmijati.

@wilw – Wil Wheaton, nekoć omraženi Wesley Crusher, a danas obožavani najljući neprijatelj Sheldona Coopera, dobar je bloger i aktivan tviteraš koji je ujedno i pravi pravcati geek. Najveći geek među zvijezdama ili najveća zvijezda među geekovima – sami birajte definiciju.

@stephenfry – ako na Twitteru tražite dobar humor, nećete ga teško pronaći jer se gotovo svi najbolji komičari današnjice trude biti smiješni i na Twitteru. Nije važno naginje li vam smisao za humor u smjeru @SteveCarell ili @TheEllenShow, na Twitteru ćete sigurno naći nešto po svome ukusu. Po našem je guštu britanski humor i oštar jezik à la Stephen Fry.

@iamgreenfield – volimo Novu curu i mislimo da je Schmidt cimer kakvog se samo poželjeti može (ne samo zbog kuhanja i opsesivnog spremanja). Maxu Greenfieldu na Twitteru definitivno nije potreban “douche jar”, ali povremeno ima Schmidt-momente kada tvita o svojoj odjeći.

A tko je vaša omiljena zvijezda na Twitteru?

cta-planb-3


Propustili ste