Na konferenciji droidcon Zagreb saznajte sve o novom Androidu!

Ovogodišnji droidcon Zagreb ugostit će predavače – Android developere te UX i UI dizajnere iz nekih od najuspješnijih globalnih i domaćih tvrtki.

Nešto više od mjesec dana dijeli nas od drugog izdanja konferencije droidcon Zagreb, najveće mobile konferencije ovog dijela Europe koja će se 27. (pre-conf Hackathon dan), 28. i 29. travnja održati u Hotelu Antunović. Konferencije droidcon inače su po svom konceptu jedinstvene budući da čine ujedno niz konferencija koje se održavaju diljem svijeta, ali i mrežu programera na globalnoj razini s isključivim fokusom na Android, pa tako ni ova zagrebačka nije iznimka.

Ovogodišnji droidcon Zagreb ugostit će predavače – Android developere te UX i UI dizajnere iz nekih od najuspješnijih globalnih i domaćih tvrtki poput BlablaCar, Shazam, Groupon, Paypal, Gradle, Jetbrains, Infinum, Five, UX Passion, Undabot, troido, a o najsvježijim novostima iz Googlea čut ćemo od Wojteka Kalicińskog koji će ovom prilikom predstaviti novu verziju Androida za 2016. godinu, naziva Android N.

Najavljene funkcije i promjene koje očekujemo na Androidu N (od mogućnosti rada u više prozora, interaktivnih notifikacija, preko blokiranja pojedinih brojeva do optimizacije trajanja baterije) već oduševljavaju tech entuzijaste, a svi posjetitelji droidcona Zagreb će tako direktno moći čuti sve što ih zanima o ovoj željno iščekivanoj novoj verziji Android platforme. Budući da Google pomno bira konferencije na kojima će prezentirati svoje novitete, s punim pravom možemo reći da se zaista radi o ekskluzivnom predavanju.

Važno je za istaknuti da je ovogodišnje izdanje droidcona Zagreb podržao niz domaćih IT tvrtki poput Undabot, Trikoder, troido, Decode, ali i globalno poznate tvrtke kao na primjer Vodafone, ARM, Segger, Apiomat, a osim toga organizatori ističu kako su za svoje posjetitelje u suradnji s Uberom olakšali dolazak i odlazak do Hotela Antunović. Naime, svi posjetitelji droidcona Zagreb imaju mogućnost ostvariti popust od 50% popusta na dvije vožnje!

Sve dodatne informacije o droidcon Zagrebu možete naći na službenoj stranici konferencije, a svi vi koji ne želite propustiti biti dijelom ove najekskluzivnije regionalne mobile konferencije svoje kotizacije možete kupiti putem sustava Entrio!


Propustili ste