GIF: Top 10 razloga zašto smo voljeli Breaking Bad

Zapravo zašto je još uvijek volimo. Jer zasigurno ćemo je pogledati ponovno s obzirom na to da je ovih pet napetih televizijskih godina prošlo prebrzo. A opet, mogli bismo se prisjetiti kako je sve počelo. No da nas ne smatrate stvarno ludima, donosimo vam top 10 razloga zašto nam je serija Breaking Bad bila toliko prokleto dobra!

Ove je godine osvojila nagradu Emmy u kategoriji najbolje dramske serije, primila je brojne hvalospjeve kritičara, Vince Gilligan trenutačno je možda najtraženiji TV autor kojega svi pitaju što planira raditi sljedeće, a činjenica da je finalnu epizodu gledalo više od 10 milijuna gledatelja – potvrdila je da je ovo uistinu odličan televizijski program.

Pogotovo ako ste obožavali gledati Malcolma u sredini, jer vidjeti Bryana Cranstona u takvoj transformaciji – taj čovjek je stvarno kralj. All hail the king!

Krećemo na jedno putovanje u onom pravom internetskom stilu, od emitiranja pilot-epizode 20. siječnja 2008. do finalne epizode nazvane Felina – anagram riječi ”finale” i referenca na kemijske elemente za željezo (Fe), litij (Li) i natrij (Na), koji premda nisu korišteni za kuhanje u seriji, predstavljaju krv, suze i meth.

Predstavljamo top 10 razloga zašto smo voljeli Breaking Bad. U gifovima, naravno.

Uvodna špica serije – jednostavno i očaravajuće. I izaziva ovisnost.

breakingbad2

Ovako cijela stvar počinje – pogledom kroz cijev pištolja. I Walter White u gaćama i prepoznatljivoj zelenoj košulji.

begin

Kako se ne rješavati ljudskih ostataka – s razlogom postoje plastične kante za odlaganje otpada.

dispoze

It’s science, bitch! Jedan i jedini Jesse Pinkman…

jesse-bitch

…koji voli raditi gluposti – dok se istodobno bavi teškim kriminalom.

jesse-dance

Jer kada stvari krenu po zlu, koga ćemo zvati? Nestrpljivo je čekao prve informacije oko nedavno potvrđenog spin-offa nazvanog Better call Saul!

saul

Kako poslati poruku – na najbrutalniji mogući način.

turtle-dead

Scena kada Walt postaje Heisenberg – klasik!

walt-flash

A s Heisenbergom nema šale…

gus-dead

… jer je on kralj.

walt-king


Propustili ste