Fail Conference – Uspješni o neuspjesima u Zagrebu

U siječnju u Zagrebu, u sklopu konferencije Fail Conference - Uspješni o neuspjesima, gostuje profesionalni, certificirani poslovni trener i investitor Jerry Colonna.

Poznati investitor i poslovni trener, Jerry Colonna, u siječnju će posjetiti Zagreb u organizaciji tvrtke Pet minuta i slovenskog poduzetničkog centra CEED.

Colonna će u Zagrebu u sklopu posebnog poduzetničkog događanja, “Fail Conference – Uspješni o neuspjesima”, uvodno izlaganje posvetiti temama ključnim za poduzetnički uspjeh. Tijekom predavanja će suočiti poduzetnike s pritiscima poduzetničkog života te pokušati dati odgovore na pitanja zašto tvrtke propadaju i zašto ne bi trebalo gledati loše na takav razvoj situacije, te kako ojačati i prevladati strah od neuspjeha.

U sklopu konferencije će se održati i coaching session s mladim hrvatskim poduzetnicima, Lukom Abrusom, Tomislavom Carom i Danielom Ackermannom, o suočavanju i pripremi za neuspjeh, koji će moderirati Jerry Colonna. Kao certificirani, profesionalni trener, Colonna se oslanja na svoje raznoliko iskustvo iz svijeta VC fondova kako bi pomogao svojim klijentima da naprave potrebne promjene u svojoj karijeri s ciljem unaprjeđenja performansi i zadovoljstva.

Poznati poduzetnici, Nenad Bakić i Ante Mandić, sa sudionicima će podijeliti svoje poduzetničko iskustvo, priče o neuspjesima, lošim odlukama te kako ih prebroditi na završnom dijelu konferencije, a sve s ciljem ohrabrivanja drugih poduzetnika i pružanja drugačijeg pogleda na tržište.

Konferencija će se održati 16. siječnja s početkom u 16h u prostorima Hrvatske gospodarske komore (Nova cesta 7, 2. kat), a namijenjena je poduzetnicima i menadžerima te ostalim zainteresiranim sudionicima. Broj mjesta na konferenciji je ograničen stoga zainteresirani sudionici ulaznicu mogu osigurati već danas na stranicama failconf.fiveminutes.eu po cijeni od 99 kuna.


Propustili ste