Weekend Media Festival otvara vrata studentima iz regije

Šesti Weekend Media Festival, koji će se održati od 19. do 22. rujna, i ove godine nastavlja promicati društvenu odgovornost kroz suradnju s fakultetima u regiji.

Studenti će tako u Rovinju moći bez plaćanja kotizacije pratiti sva predavanja, panele i prezentacije te na taj način stjecati dragocjena znanja o modernom poslovanju.

Suradnja je uspostavljena s nizom fakulteta i visokih škola iz Zagreba, Varaždina, Rijeke, Splita, Karlovca, Pule, Zadra, Beograda i Ljubljane te iz talijanskog grada Udina. Šesti Weekend Media Festival ugostit će studente Hrvatskih studija, Fakulteta elektrotehnike i računarstva iz Zagreba, Medijskog sveučilišta, Fakulteta za medije i komunikacije te Akademije dramskih umjetnosti iz Beograda, Veterinarskog i Građevinskog fakulteta te Studija dizajna u Zagrebu, Tehničkog fakulteta u Rijeci, Visoke poslovne škole Višnjan, Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta, Veleučilišta VERN, Visoke škole za poslovanje i upravljanje Baltazar te Visoke škole za odnose s javnošću Kairos.

Na ovogodišnjem Weekendu, koji se ponovno održava pod generalnim pokroviteljstvom Adris grupe,  očekuje se ukupno oko 4000 sudionika te više od 100 predavača i panelista.  Među njima su sir Geoffrey Owen, bivši glavni urednik Financial Timesa, ravnatelj HRT-a Goran Radman, te bosanskohercegovački filmski redatelj Danis Tanović. Iz najveće svjetske prehrambene kompanije Nestle dolazi globalni šef marketinga Tom Buday, a iz Googlea Nir Korczak, voditelj sektora izvoza u Googleu Izrael. Na panelima će se, između ostaloga, raspravljati o novim poslovnim modelima na tržištu telekomunikacija i financijskih usluga te o mogućoj integraciji velikih regionalnih kompanija.


Propustili ste