Pepermint Twist – Gelato Sisters

U srijedu, 27. studenog, na Pepermint Twistu predstavit će se prava poslastica, nova glazbena senzacja, tri prekrasne mlade dame - Gelato Sisters!

GELATO SISTERS je trio sastavljen od pjevačica, Sanje Parmać, Marije Rubčić i Jane Fabijanić. Riječ je o djevojkama koje su bile kako u samostalnim karijerama tako i u raznim suradnjama te projektima: kazalište Komedija, grupa Swingers, Simon Marlow…Sjajne vokalistice su bazu svog repertoara naslonile na swing 40-ih godina, stil koji su brandirale legendarne Andrews Sisters, dok ta tradicija živi i danas kroz izvedbe Christine Aguliere ili grupe Puppini Sisters.

Riječ je o standardima poput In the Mood, Rum and Coca Cola, Lollipop, koji su plesni, dinamični i još uvijek svježi, dok atraktivnosti grupe svakako doprinosi i zamamni izgled ovog tria.

Gelato Sisters bit će dio i velikog božićnog happeninga grupe Swingers u Lisinskom, 04.12., pod nazivom BOŽIĆNA EKSTRAVAGANCA, te su se pojavile i na audiju izdanju pod istim nazivom, otpjevavši ihu noć“. U srijedu na Pepermint Twist Gelato Sisters će premijerno pokazati svoje vokalno umijeće i zasigurno zabaviti publiku. Osim njih na ovom Pepermint Twistu dočekat će vas i domaće pin up ljepotice predvodi Angie Von Kruger i Pepermint Twist DJ dvojac Tomo & Marek!


Propustili ste