Aplikacija koja poziva na izlazak!

Pozivanje prijatelja na izlazak ili kavu dobilo je novu dimenziju. Jägermeisterova aplikacija Moves Like Jäger uz pomoć jelena koji pleše na otkačene plesove i personalizirane poruke pomaže korisnicima da uvjere prijatelje da izađu s njima van.

Carltonovo razbacivanje, Funky piletina i Twerkanje samo su neki od plesova koje možete naučiti uz novu aplikaciju Jägermeistera – Moves Like Jäger. No, to nije cilj ove aplikacije. Ludi plesovi trebali bi pokrenuti jelena koji se dosađuje u fotelji, u prijevodu – vaše prijatelje. Ovo je aplikacija zahvaljujući kojoj su pozivi na izlazak dobili novu dimenziju. Na izbor se nudi pet plesova (Carltonovo razbacivanje, Ples na mjesecu, Funky piletina, Twist And Shout i Twerkanje ), a kad odaberete ples, još samo trebate dodati personaliziranu poruku i pozivnica je spremna! Predviđamo da će se nakon izlaska ove simpatične aplikacije pojaviti gužve u klubovima i kafićima.

Jägermeister je simbol za zabavu, kaže Ivo Tudorić iz Jägermeistera, a to smo htjeli smo to još jednom dokazati uz ovu aplikaciju. Moves Like Jäger osmišljen je kako bi potaknuo ljude da češće izlaze van i zabavljaju se.


Propustili ste