Weekend pripremio najluđu zabavu uz brojna poznata imena

Tjedan dana uoči početka sve je spremno za fenomenalna glazbena imena i dodatni sadržaj

Stara tvornica duhana u Rovinju za manje od tjedan dana, točnije 22. rujna, postaje najveće regionalno mjesto okupljanja zanimljivih predavača koji će s posjetiteljima izmjenjivati kreativne ideje, predstaviti nove trendove na tržištu te u tri dana trajanja Weekend Media Festivala razmjenjivati bogato poslovno iskustvo.

I ove godine se u Rovinju očekuje oko 4000 sudionika pa se Weekend pobrinuo da, uz ozbiljna predavanja, panele i prezentacije, ne nedostaje zabave. Tako bogati program započinje u Pepermint klubu koncertom Hladnog piva powered by Laško, a da zabava nakon koncerta potraje do dugo u noć pobrinut će se DJ Filip Jelaš. Opuštenoj atmosferi nakon prvog dana predavanja, u petak 23. rujna, pridonijet će Strongbow Urban Garden Party i Vintage Zagreb Festival u Pepermint klubu, potom posjetitelje zabavlja Lampshade Media koja predstavlja Crnogorski dvojac Who See, a nakon njih slijedi Tomo In Der Muhlen u dvorani Vrt. Za kraj petka, vikendaše u Pepermint klubu zabavljaju Peppe & Sergej Trifunović.

Dobar provod predviđen je i za subotu 24. rujna. Tako u Pepermint klubu od 21h kreće Live Tour Music powered by Heineken, a završava velikim partyjem Jagermeistera i Ljetnog kina pod nazivom „Jagermeister presents Somewhere Over the Region“. No osim bogatog glazbenog programa u fenomenalnom prostoru stare tvornice duhana biti još puno zanimljivog sadržaja koji će posjetitelji moći isprobati, doživiti i pritom se dobro zabaviti. Između ostalog, svi posjetitelji koji su se barem jednom zapitali kako izgleda stajati pored Tesle u njegovoj hidrocentrali na Nijagarinim vodopadima, asistirati mu u Colorado Springsu ili biti u njegovoj sobi u čuvenom hotelu “New Yorker“, moći će na Weekendu u sklopu programa  uživati u izložbi virtualne stvarnosti pod nazivom „Doživi Teslu”. Neka iznenađenja smo ipak pripremili za sam Rovinj, stoga vidimo se brzo!


Propustili ste