Vipnet nudi najveći izbor HD programa na tržištu

Vipnet od sada nudi interaktivne funkcionalnosti na više od 50 programa. TV za van usluga od sada je dostupna i svim Vip mobilnim korisnicima, a uz Videoklub te RTL Sada, sa 57 programa u ponudi sadržajno je najbogatija na tržištu.

S ponudom od 26 HD programa, Vipnet nudi pristup najvećem broju HD programa na hrvatskom tržištu. Također interaktivne funkcionalnosti poput Snimalice, Pogledajte od početka i Pauza dostupne su na više od 50 različitih programa, uključujući sve RTL programe (RTL, RTL 2, RTL Kockica i RTL Plus). Vipnet je jedini operater u Hrvatskoj koji interaktivne funkcionalnosti nudi na RTL programima korisnicima RTL Sada usluge.

Osim unaprjeđenja osnovne TV usluge, proširena je i ponuda TV za van usluge s dodatnih 18 programa koja omogućava korisnicima praćenje sadržaja TV programa neovisno o tome nalaze li se kod kuće ili su u pokretu. Osim korisnika Vip fiksnih usluga, programi u sklopu TV za van usluge, od sada su dostupni i korisnicima Vip mobilnih usluga. Interaktivne funkcionalnosti su dostupne na više od 20 programa što je idealno za ljetno razdoblje kada korisnici bez obzira gdje se nalazili mogu pratiti prijenose sportskih događaja i druge emisije koje ih zanimaju na pametnim telefonima ili tabletima. Sa svojih 57 programa te uslugama video sadržaja na zahtjev (Videoklub i RTL Sada), Vipnetove TV za van usluge su po broju i kvaliteti programa najbogatije na tržištu.

Vip TV za van usluga je dostupna bez naknade svim korisnicima mobilnih tarifa Bez granica XL i XXL, a svi ostali mobilni korisnici uslugu mogu aktivirati po redovnim cijenama. Uslugu je moguće aktivirati na mjesec ili više dana i to bez ugovorne obveze čime korisnik sam može birati koliko dugo želi koristiti uslugu.

Mobilni korisnici uslugu mogu aktivirati slanjem SMS poruke sadržaja „TV“ na broj 13231, a usluga je dostupna putem aplikacije na android i iOS mobilnim uređajima, tabletima te na određenim tipovima Smart TV uređaja, odnosno putem internet preglednika na osobnim računalima. Korisnici fiksnih Vip usluga Vip TV za van mogu aktivirati pozivom Vip službi za korisnike na 0800 091 091, a aktivaciju je moguće zatražiti i na svim Vip prodajnim mjestima.


Propustili ste