Prvi međunarodni hardcourt bike polo turnir u Zagrebu

Udruga Bike Polo Zagreb organizira prvi međunarodni hardcourt bike polo turnir u Hrvatskoj! Ne propustite

Ovo dvodnevno događanje održati će se 11. i 12. svibnja s početkom u 10 sati na in-line hokej terenu Kuna, ulica Joszefa Antalla bb na Zagrebačkom velesajmu. Na prvom ovakvom turniru na području jugoistočne Europe sudjelovat će 18 timova iz 12 europskih zemalja, dok će Hrvatsku predstavljati zagrebački tim „Licitar“.

Ovaj atraktivni sport u Europi i svijetu uživa sve veću popularnost i brojnost igrača, a svi zainteresirani s njime će se moći pobliže upoznati ovog vikenda. Iako je riječ o premijernom domaćem izdanju, interes za turnirom bio je neočekivano velik: od potrebnih 18 timova prijavilo ih se čak 27. Tako se među potvrđenim sudionicima nalaze timovi iz Irske, Engleske, Poljske, Mađarske, Austrije, Češke, Slovenije, Italije i Njemačke.

Osim što će imati priliku uživati u ovom neobičnom biciklističkom natjecanju, za sve sudionike i posjetitelje organizirano je premijerno prikazivanje kanadskog dokumentarnog filma Hit ‘Em In the Mouth koje će se u subotu održati u MM centru (u sklopu Studentskog centra) s početkom u 21 sat. Nakon projekcije, druženje će se nastaviti na partyju u prostorijama Teatra &TD.

Ulaz na sva događanja u sklopu turnira je besplatan.

Više informacija o turniru:

http://bikepolozagreb-tournament.tumblr.com/
http://bikepolozagreb.tumblr.com/
https://www.facebook.com/BikePoloZagreb


Propustili ste