Planb traži honorarne suradnike!

Volite pisati i imate novinarskog duha? Zanima vas tehnologija, digitalni biznis i pop-kultura? Tražimo honorarne suradnike - javite nam se!

Volite pisati i želite sudjelovati u stvaranju magazina za bolje sutra? Onda ste na pravome mjestu jer Planb traži honorarne suradnike!

Planb je online magazin koji bavi tehnologijom, digitalnim biznisom, internetskim trendovima, pop-kulturom i napretkom u bilo kojem obliku, s ciljem da svojim čitateljima uvijek ponudi zanimljiv sadržaj koji će ih informirati, naučiti nešto novo i potaknuti na razmišljanje o svijetu koji nas okružuje.

Želja nam je pritom da postanemo još bolji i obogatimo sadržaj velikim pričama o tehnologiji i pojedincima koji mijenjaju svakodnevnicu i donose nešto novo, ali i vrhunskim temama o trendovima u digitalnom poslovanju, kreativnoj industriji i pop-kulturi!

Što tražimo od vas?

Kao prvo, važno nam je da pišete dobro i zanimljivo, imate novinarskog duha, poznajete prethodno navedene teme i područja, a poštivanje rokova vam je osobina s kojom se dičite. Izrazito visoka pismenost je preduvjet, a iskustvo rada u novinarstvu velika prednost!

Znate “nanjušiti” dobru priču i pretočiti je u vrhunski tekst? Bez problema možete pronaći sugovornika za priču ili pravu osobu za izjavu ili komentar? Komunikativni ste i spremni na suradnju s našim timom? Odlično, čekamo vaše prijave!

Svoje životopise šaljite nam na planb@planb.hr. Veselimo se dugoj suradnji i pričama koje će se pamtiti!


Propustili ste