Kreativna manifestacija otvara svoja vrata – počinje festival 36 Mountains!

U petak, 2. rujna, počinje drugo izdanje međunarodnog festivala 36 Mountains.

U petak u 19 sati počinje drugi međunarodni festival ilustracija pod nazivom 36 Mountains koji se održava do nedjelje 4. rujna u galeriji Bačva Hrvatskog društva likovnih umjetnika.

Na festivalu će se široj javnosti predstaviti neki od najutjecajnijih ilustratora današnjice s maštovitim i inspirativnim autorskim radovima, a umjetnica i organizatorica Jelena Bando najavljuje suvremenu ilustraciju na kreativan, originalan i zabavan način.

36 Mountains (2)

Izložba se sastoji i od okruglih stolova, Jägermeister natječaja te prikazivanja animiranih filmova, a već najavljeni faktor iznenađenja od strane organizatorice s potpuno inovativnim konceptom premijeru će ostvariti upravo sutra. Za neslužbeni dio programa rezerviran je Hostel Swanky Mint gdje su svi pozvani pridružiti se opuštenoj atmosferi nakon razgledavanja festivala.

36 odabranih umjetnika, hrvatska umjetnica OKO, poznati grafiti umjetnik Lunar i jedan od najboljih domaćih ilustratora Vedran Klemens očekuju vas ovoga petka u zagrebačkom HDLU-u. Ulaz tijekom sva tri dana trajanja festivala 36 Mountains je besplatan.


Propustili ste