Koko se vratio na velike ekrane!

Koko se vratio na velike ekrane svečanom premijerom filma „Ljubav ili smrt“ koja je okupirala cijeli četvrti kat kina Cinestar u Branimir centru.

Dugoočekivani treći nastavak iz serijala o miljeniku mnogih generacija oduševio je sve nazočne koji nisu mogli sakriti oduševljenje i pozitivne komentare nakon projekcije filma.

Premijera je okupila mnoge poznate osobe među kojima su bili: Ecija Ojdanić, Daria-Knez Rukavina, Anita Dujić-Veljača, Ksenija Marinković, Karmela Vukov-Colić, Joško Lokas, Kristijan Ugrina..

«Ljubav ili smrt» režirao je Daniel Kušan. Većinu glumačke ekipe «Ljubavi ili smrti» poznajemo iz ranijih filmova o Koku – Antonio Parač ponovno je u ulozi Koka, Kristian Bonačić u ulozi njegovog najboljeg prijatelja Zlatka, Nina Mileta u ulozi je sestre Marice, Vanja Markovinović u ulozi Marijane i Filip Mayer u ulozi Mikija. Novi glumci su Tesa Litvan, Tara Thaller, Korana Ugrina, Marin Stević i Ilijana Knežević.
Pretpremijerno prikazivanje filma počinje već ovaj utorak, 4.studenog, u svim CineStar i Cineplexx kinima, dok film možete pogledati na redovnom repertoaru od 6.studenog.

Pogledajte galeriju sa svečane premijere filma.


Propustili ste