Future Sound Of Zagreb 2014. – 15th Anniversary

Spremite se za 2 dana partijanja, jer ove godine FSOZ slavi 15 godina postojanja. Pleše se u 3 kluba sa preko 30 domaćih dj-a.

Future Sound of Zagreb (FSOZ) je je jedan od najpoznatijih, a ujedno i najprestižnijih festivala koji svoj početak bilježi 1997. godine. Cilj svakog FSOZ-a nije samo da raspleše i oduševi publiku, nego i da predstavi zagrebačku elektronsku scenu Zagreba, kombinirajući razne stilove elektronske glazbe, a isto tako i predstavljajući nove talentirane nade čije vrijeme tek dolazi. Dakako na festivalu uvijek gostuju već dobro poznati zagrebački dj-i:

Cet

Mr. DJ Dario

Kiki


Mary

Ludvig

i brojni drugi.

FSOZ se organizirao jedanput godišnje sve do 2007., nakon čega je uslijedila pauza od 5 godina. 2012. FSOZ se vratio u velikom stilu, održavši se u klubu Boogaloo, te i do sada svake godine ponavlja svoju priču, svaki put sve bolje i žešče.

Ove godine FSOZ slavi 15 godina postojanja i u čast tome festival se održava 2 dana od 10.-12.10.2014. u čak 3 kluba: Depo, Shock Show Industry i Museum i sa preko 30 domaćih dj-a svih generacija. Ove godine FSOZ zastupa sve elektronske stilove od housa, techna, psy-a do bass-a, te stoga ako volite elektronsku glazbu obucite plesne cipelice i dođite!

Sve ostale informacije o festivalu dostupne su na službenoj stranici FSOZ-a, kao i na službenoj stranici FSOZ eventa.


Propustili ste