7. Dani kreativnosti i inovativnosti u svibnju

Prijave za renomiranu Nagradu za kreativnost i inovativnost koju Mreža za razvoj i kreativnost sada već sedmu godinu za redom dodjeljuje u sklopu hrvatskih Dana kreativnosti i inovativnosti, još uvijek su otvorene!

Natječaj za prijavu za Nagradu za kreativnost i inovativnost dodatno je produžen do 04. svibnja ove godine.

Pozivaju se sve tvrtke, organizacije i pojedinci koji su ostvarili znatne rezultate i poslovne pomake u 2013. godini da prijave svoje kreativne projekte usmjerene unapređenju cjelokupnog poslovanja, na natječaj za Nagradu za kreativnost i inovativnost 2014.

Ovogodišnji Dani kreativnosti i inovativnosti i svečana dodjela Nagrade za kreativnost i inovativnost održat će se u Zagrebu pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske dr.sc. Ive Josipovića.

Na Danu kreativnosti i inovativnosti bit će također održana tri okrugla stola na temu ‘Razvoja strategije kreativnih i kulturnih industrija u Hrvatskoj’ , ‘Kreativne i kulturne industrije i gospodarstvo u Hrvatskoj’, Nove tehnologije: Kreativnost i inovativnost u medijima.

Nagrada za kreativnost i inovativnost bit će dodijeljena u devet kategorija, s ciljem dodatnog ohrabrenja cjelokupnog društva od strane udruge MRAK kako bi potaknuli češću upotrebu i primjenu kreativnosti u svakodnevnom korporativnim, društvenim i privatnim djelovanjima. Svakako treba naglasiti da je kao takva, Nagrada za kreativnost i inovativnost jedinstvena u svijetu.

Sve dodatne informacije pronađite na www.dki.mrak.com.hr


Propustili ste