Top servisi i aplikacije za uređivanje videa

Ako želite jezgrovito ispričati dobru priču, onda se prihvatite smišljanja ideja za video - uz pomoć korisnih editora.

Svi vole pogledati dobar video, a otkako je Instagram lansirao video od 60 sekundi, video kao forma opet je došao u prvi plan. Ako želite sažeto i jezgrovito ispričati dobru priču, onda se prihvatite smišljanja ideja za video na društvenim mrežama, koji možete doraditi i uljepšati s korisnim video editorima, od kojih vam neke predstavljamo u nastavku.

Magisto
Jedan od boljih video editora kojim definitivno možete ispričati lijepu priču te je podijeliti na svojim društvenim platformama. On vaše fotografije i videouratke automatski pretvara u atraktivne filmiće koji će sigurno zaraditi ekstra lajkove na Facebooku. Ako pak u kratkoj formi želite zainteresirati publiku koja vas prati, dobar je i za biznis.

Viva Video
Omogućujući vam da direktno sa svojega mobilnog uređaja montirate ili personalizirate video, ovaj editor izvrstan je za brze intervencije. Pruža i velik izbor stickera i filtera koji će upotpuniti vaše videouratke. Svakako preporučujemo da ga isprobate, a za operativni sustav Android je besplatan.

Splice
Splice slovi kao najbolji video editor za iPhone, a dobio je i nagradu za najbolju Social/Lifestyle aplikaciju na Best Mobile App Awards 2015. To svakako nije mala stvar, a dodatna prednost je to što je iOS aplikacija besplatna i jednostavna za korištenje.

FilmoraGo
Simpa i jednostavno – tako bismo opisali ovaj video editor. Jednostavan je za korištenje, osobito ako ste na putovanju ili u pokretu i nemate dovoljno vremena da se posvetite uređivanju svojih videouradaka, a dobra je stvar što vam omogućuje i da ubacite glazbenu podlogu.


Propustili ste