Više od stotinu prijava za SoMo Borac nagradu

Za SoMo Borac nagradu, koju organizira planb.hr u suradnji s agencijama Gingernet i Jasno i glasno, a koje će se dodjeljivati na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu, pristiglo je više od 100 prijava.

Nagrada SoMo Borac, koja se ove godine dodjeljuje prvi put i to u sklopu Weekend Media Festivala, izazvala je velik interes najvećih hrvatskih, regionalnih i internacionalnih kompanija. Veliki odaziv nimalo ne čudi obzirom da je svaka od njih i više nego aktivna na društvenim mrežama, a sve više i u mobilnom svijetu. Najviše je prijava pristiglo za kategoriju Somo Face u kojoj se nagrađuje najbolja Facebook stranica, odnosno u kategoriji Aplikacija s velikim A u kojoj se bira mobilna aplikacija godine. No, ne zaostaje ni kategorija Community manager/ica godine koja će nam otkriti tko je ove godine obavio najbolji posao na društvenim mrežama.

Samih prijava više je od stotinu i većina je od prijava pristiglo od strane jakih i velikih tvrtki koje dolaze iz svih industrija – telekomi, banke, osiguravajuće kuće, automobili, pića, kartičarske kuće, turistička odredišta, TV kuće i mnogi drugi.

Najviše nas veseli što su prijave došle doista iz cijele regije”, kaže Ružica Vrdoljak iz organizacije SoMo Borac nagrade, “i što najjače kompanije žele pokazati kako i mi u regiji imamo društveno mrežne i mobilne projekte kojima se možemo ponositi. Konkurencija je doista jaka i tko god osvoji nagradu može biti iznimno ponosan.

Najbolje će odabrati međunarodni žiri u kojem sjede internetski stručnjaci: Boris Ličina Borja (Jasno i glasno), Ivan Brezak Brkan (Netokracija), Sanja Vale (Gingernet), Sašo Dimitrievski (Pristop), Tin Kadoić (Brlog), Nebojša Grbačić (Woohoo), Nebojša Radović (Njuz.net), Viktor Marohnić (Pet minuta), Davor Runje (Drap), Ida Pandur, Vedran Gulin (Proximity), Maja Bilić (iStudio), Edin Saračević (Mapnetwork/Perosnal/16K), Nikola Barać (Huge Media) i Filip Arson (Synapse).

Dodjela nagrada održat će se na Weekend Media Festivalu u subotu 21. rujna u dvorani Vikendica s početkom u 12.30. 


Propustili ste