Stigao je prvi foršpan za “hrvatskog Blade Runnera”!

Foršpan otkriva razinu tehničke istančanosti kakvu inače ne viđamo u hrvatskoj produkciji.

Relax and enjoy your slice of life… Kratki SF film Slice Of Life u režiji Luke Hrgovića konačno je dobio svoj prvi foršpan koji uistinu izgleda impresivno i bez sumnje će oduševiti sve ljubitelje žanra!

Podsjetimo, Slice Of Life domaći je uradak snažno inspiriran SF klasikom Istrebljivač (Blade Runner) iz 1982. godine, odnosno njegova je radnja smještena u distopijski svijet iz legendarnoga filma – ali uz originalnu priču. Hrgović i ekipa rade na projektu već tri godine, a posebno je zanimljivo to što su svi vizualni efekti u filmu izvedeni na klasičan način, tj. pomoću minijatura i maketa.

Glavne uloge tumače Anton Svetić (koji je ujedno i scenarist), Ivica „Dragonrage“ Pustički i Emilia Habulin, a direktor fotografije je Dino Julius.

Prvi foršpan otkriva razinu tehničke istančanosti kakvu inače ne viđamo u hrvatskoj produkciji (koja je ionako gotovo cijepljena od SF žanra), a fanovi Istrebljivača odmah će prepoznati vizualne reference i posvete na klasik Ridleyja Scotta.

Redatelj Luka Hrgović nedavno je u razgovoru za Plan B otkrio više detalja o svom filmu koji bi inače svjetlo dana trebao ugledati sredinom godine. Pročitajte ako još niste, a foršpan pogledajte u nastavku!


Propustili ste