SoMo Borac 2015. – ove godine dodjeljuju se čak 24 priznanja!

Digitalni kreativci i ove će godine na Weekend media festivalu u Rovinju pokazati najbolje radove iz društveno mrežnog i mobilnog svijeta!

SoMo Borac, već tradicionalno okupljanje digitalnih stručnjaka iz cijele regije na Weekend media festivalu u Rovinju, ove godine dolazi u “proširenom” izdanju. Riječ je o regionalnom događanju koje nagrađuje najbolje u sljedećim kategorijama: SoMo Face (najbolja Facebook stranica), SoMust Have (najbolja “mala” društvena  mreža), CM godine (community manager/ica godine), SoMo Content (najbolji content marketing projekt), Viralni blockbuster (najbolji internetski video), There’s Not A Problem That I Can’t Fix (najbolja kampanja na više društvenih mreža), Aplikacija s velikim A (najbolja mobilna aplikacija) i Hodam i gledam (najbolji mobilni site ili kampanja).

U 2015. novost je da osim glavnog, velikog SoMo Borca kojim se nagrađuje najbolji u kategoriji i druga dva finalista osvajaju priznanja i to slatke 3D printane SoMo Borce!

“Nakon što smo u protekle dvije godine vidjeli velik broj odličnih radova, zaključili smo da je vrijeme da SoMo Borac obitelj naraste! I to u svakoj kategoriji za još dva člana. Obzirom da imamo preko 100 prijava, velik je uspjeh doći i do finala, pa smo odlučili i finaliste istaknuti”, kaže Ružica Vrdoljak iz organizacije SoMo Borca.

“Osim same nagrade”, nadovezao se Boris Ličina, iz SoMo Borac organizacije, “važno je i da na Weekendu pokažemo sve te radove jer oni pokazuju kakvi su trendovi i što možemo očekivati u 2016. godini na digitalnoj sceni. Jedan od primarnih ciljeva SoMo Borca je i edukacija – prikazivanjem svih finalista, ispunit ćemo kvalitetnije taj cilj.”

Prijave na SoMo Borac su BESPLATNE – sve doznajte na www.somoborac.com!


Propustili ste