Legenda hip hopa Big Daddy Kane nastupa u Pepermintu

Hip-hop ikona Big Daddy Kane 30. travnja, u sklopu programa Kazich, nastupa u zagrebačkom klubu Pepermint

Big Daddy Kane na sceni je od početka 80-ih i jedan je od začetnika legendarnog Juice Crewa. Smatra se jednim od najutjecajnijih i najvještijih MC-ja takozvanog “golden agea”. MTV ga je svrstao na 7. mjesto svoje ljestvice najvećih MC-ja svih vremena, a časopis The Source navodi ga kao 8. najboljeg liričara u povijesti hip-hopa.

Od samih početaka 90-ih godina bio je najjači koji se pojavio na sceni – otkrio je Jay Z-ja s kojim do dan-danas prijateljuje. Osvojio je nagradu Grammy i surađivao s Quincyjem Jonesom na albumu Back on the Block, ljubovao s Madonnom te pozirao za Playgirl i Madonnin Sex Book.

Jedan od najvećih MC-ja koji se stavlja rame uz rame s Biggijem 2Pacom, Jay-Z-jem, Rakimom, Nasom i KRS-Oneom po prvi put nastupa u Hrvatskoj, i to u zagrebačkom klubu Pepermint gdje će mu podršku za gramofonima pružiti Kazich resident DJ-i Phat Phillie & Bizzo Bodega.

Cijena ulaznice do 30. travnja iznosi 80 kn, odnosno 100 kn na dan koncerta na ulazu u klub. Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji u Smart Shopu (Tkalčićeva 12) i klubu Pepermint.


Propustili ste