Kreće Internet marketing Akademija

Ukoliko želite na jednom mjestu upoznati vodeće hrvatske stručnjake za Internet marketing, saznati sve o najnovijim trendovima i naučiti koristiti se svim potrebnim Internet marketing alatima i tehnikama, imate izvrsnu priliku upisati Internet marketing Akademiju, čija već peta generacija kreće s programom 1. ožujka

Internet marketing Akademija detaljno će obuhvatiti područja kao što su: Internet marketing, Upravljanje web sjedištem, Web trgovina, SEO, Google AdWordsosnovni i napredni, SMM, Mobilni marketing, Google Analytics, Online krizno komuniciranje i odnosi s javnošću te Integrirana marketinška komunikacija na internetu. Kroz niz kvalitetnih predavanja i radionica, koje drže vrhunski hrvatski stručnjaci, polaznici će se pripremiti za sve online izazove i nove svjetske tehnološke trendove u online komunikaciji. Kompletan opis programa s detaljnim sadržajem može se pogledati na stranicama Mirakul Edukacijskog centra.

Svi predavači na Mirakul Akademiji dolaze iz vodećih hrvatskih tvrtaka u području online marketinga i komunikacije, kao što su Escape studio, UX Passion, Jasno&Glasno, Drap, Trenutak.hr, Pet minuta, Gingernet i druge. Predavači su vrhunski stručnjaci u svom području i višestruko nagrađivani na raznim stručnim konferencijama i seminarima. Damir Podhorski voditelj je programa Internet marketing Akademije, suvlasnik tvrtke Escape i stručnjak iz brojnih područja Internet marketinga te digitalnog poslovanja. Vibor Cipan iz tvrtke UX Passion, ponuđač najboljeg twitterwalla u svijetu, Željko Riha, član mnogih domaćih i međunarodnih organizacija (poput Londonske diplomatske akademije, Društva za Ujedinjene narode i Hrvatske udruge za odnose s javnošću), Ana Penović, suvlasnica tvrtke Jasno&Glasno, prve specijalizirane community i content management agencije, Siniša Gavrilović, SEO specijalist i višestruko nagrađivan predavač, Zorin Radovančević, vrstan dizajner i UX stručnjak te Davor Runje, koji je zadnje tri godine producirao pedesetak aplikacija za Facebook, od čega su četiri bile hitovi sa šesteroznamenkastim brojem korisnika, predavači su koje će polaznici imati priliku upoznati te s kojima će moći surađivati na višemjesečnom druženju kroz edukaciju. Osim njih, polaznici će imati priliku čuti i upoznati i brojne goste-predavače, iz vodećih hrvatskih marketinških agencija i tvrtaka, od kojih će iz prve ruke saznati detalje o projektima na kojima rade, s kojim se problemima susreću i kako ih rješavaju.

Rok za prijavu na Internet marketing Akademiju je 28. veljače. Program se održava u razdoblju od 1. ožujka do 7. lipnja 2013. Godine, u Hypo EXPO centru u Zagrebu.

cta-planb-3


Propustili ste