iSTUDIO postao Google Analytics partner

Nakon nekoliko mjeseci pristupnog procesa, iSTUDIO je sklopio strateški dogovor s Googleom za ulazak u Google AnalyticsTM Certified Partner program.

Kao GACP, iSTUDIO će moći ponuditi klijentima još kvalitetniju uslugu. Ovaj certifikat pozicionira tvrtku kao Googleovog partnera u implementaciji i korištenju Google Analytics alata s ciljem poboljšanja svojih usluga.

„Ovo je veliko postignuće za iSTUDIO i pokazuje da smo na pravom putu. Radimo marljivo kako bismo poboljšali svoje znanje i usavršili se. Cijeli tim je sačinjen od odličnih profesionalaca s ogromnim znanjem i mi ćemo se i dalje nastojati usavršavati još i više i truditi se biti prepoznatljivi u svijetu digitalnog marketinga.“ – Daniel Ackermann, CEO.

Google Analytics Certified Partner Program je visoko kvalificirana globalna mreža tvrtki specijaliziranih za Google Analytics, besplatno profesionalno analitičko rješenje. Tvrtke svih veličina mogu od certificiranih partnera očekivati profesionalnu pomoć u implementaciji, edukaciji, prilagodbi i savjetovanju u cilju poboljšanja njihovih internetskih stranica i marketinških kampanja. Sve partnere koji postaju dio programa Google pažljivo provjerava i nameće im stroge standarde kvalifikacije.

Za više informacija o GACP programu posjetite http://www.google.com/analytics/partners/partners-criteria.html


Propustili ste