Film “Ljubav ili smrt” u kinima od 6. studenog!

Miljenik mnogih generacija, slavni dječji detektiv Ratko Milić zvani Koko, vraća se na velike ekrane.

Prošlo je tri godine od kada je snimljen prvi film o Koku, adaptacija knjige Ivana Kušana Koko i duhovi. Praćen pozitivnim kritikama i oduševljenjem gledatelja, film je zabilježio izvrsnu gledanost. Jednake reakcije i odlične domaće box office rezultate imao je i drugi film, Zagonetni dječak. Stoga ne čudi što se već duže vrijeme s velikim nestrpljenjem iščekuje i treći nastavak filmskih pustolovina dječaka Koka i njegovih prijatelja, kojeg ćemo moći pogledati od 6. studenog u svim kinima.

Koku je, čini se, i dalje nogomet najvažnija stvar na svijetu, a nadolazeći susret zloglasnih Gusara i Kokove ekipe Zeleni Vrh centralni događaj sezone. Zlatko i dalje svaki trenutak provodi čitajući knjige i prigovara Koku da je nezreo. Da dokaže suprotno, Koko mu priča o svojoj nesretnoj ljubavi prema tajnovitoj djevojci, čarobnoj poput junakinja Zlatkovih romana. Kokova nestašna sestra Marica, samozatajna prijateljica Ema i drska Melita imaju svoj bend – Kokova će ekipa na koncert jednako kao što će i one na njihove nogometne utakmice. Da li mladiće zaista zanima glazba a djevojke nogomet, saznat ćemo u novom filmu iz serijala o Koku.

Ljubav ili smrt režirao je Daniel Kušan, koji je potpisao i prvi film serijala, Koka i duhove. Daniel je za ovaj film napisao i scenarij. Roman Ivana Kušana prema kojem je scenarij napisan jedan je od najintrigantnijih Kušanovih romana o Koku – zahvaljujući specifičnom stilu i originalnosti, upravo je ovaj roman mnogima Kušanovo najdraže djelo. Većinu glumačke ekipe Ljubavi ili smrti poznajemo iz ranijih filmova o Koku – Antonio Parač ponovno je u ulozi Koka, Kristian Bonačić u ulozi njegovog najboljeg prijatelja Zlatka, Nina Mileta u ulozi je sestre Marice, Vanja Markovinović u ulozi Marijane i Filip Mayer u ulozi Mikija. Novi glumci koji će stati uz bok ovima koje publika već poznaje su Tesa Litvan, Tara Thaller, Korana Ugrina, Marin Stević i Ilijana Knežević.


Propustili ste