Ekskluzivne HOWtoWOW radionice na Danima komunikacija

Najbolje ocijenjeni predavači HURA-inog "HOWtoWOW" projekta - Dietmar Dahmen i Gudreep Puri na Danima komunikacija održati će interaktivne radionice.

U sklopu nove programske strukture ovogodišnjeg izdanja nacionalnog festivala oglašavanja Dani komunikacija koji će se održati od 15. do 18. svibnja 2014. u hotelu Lone u Rovinju zainteresirani sudionici će imati priliku sudjelovati u programu interaktivnih radionica “Best of HOWtoWOW” koje će voditi svjetski poznati marketinški stručnjaci Dietmar Dahmen i Gurdeep Puri.

Riječ je o predavačima koji su u protekloj sezoni HURA-inog projekta “HOWtoWOW akademija” ocijenjeni kao najbolji, pa će time i na Danima komunikacija održati interaktivne radionice. S obzirom na to da je broj mjesta na radionicama ograničen sve zainteresirane se poziva na raniju prijavu.

Osim radionica, Dietmar Dahmen i Gudreep Puri održati će i predavanja na kojima će moći sudjelovati svi posjetitelji Dana komunikacija. Dahmen će se u predavanju baviti temom “Od story tellinga do story listeninga: kako se težište marketinške komunikacije prebacilo s brenda na korisnika“, dok će Gudreep Puri predavanjem “Kako povećati komercijalnu vrijednost vaše kreativnosti?” pokušati odgovoriti zašto je svrhovita kreativnost presudna tvrtkama u današnjem vremenu.

Sve informacije o Danima komunikacija, cijenama kotizacija i prijavama sudionika dostupne su na web stranici festivala: www.danikomunikacija.com.


Propustili ste