Breaking bad party protresao zagrebački klub Peper!

Klupski program duhovita naziva "Znam što si mazala prošlog petka" s temom serije Breaking bad sinoć je oduševio brojne posjetitelje zagrebačkog kluba Peper.

Klupski program duhovita naziva “Znam što si mazala prošlog petka” s temom serije Breaking bad sinoć je oduševio brojne posjetitelje zagrebačkog kluba Peper.

Na ovu originalnu ideju došli su glumac Antonio Franić i filmski redatelj Igor Šeregi sa svojom ekipom iz ZŠSRPP crewa. Franić kojeg smo nedavno gledali u španjolskom kino hitu A perfect day uz bok glumcima Tim Robbinsu i Beniciju del Toru te Šeregi čiji redateljski dugometražni prvijenac o navijačima Dinama ZG80 uskoro stiže u kina, pokazali su kako se osim ispred i iza kamere dobro snalaze i kao DJevi.

Svakako treba spomenuti i Stjepana Tribusona i Igora Raguža za DJ pultom te osobe iz javnog života koje su ih došli podržati i s njima zaplesati. Tako su se u Peperu našli mladi glumci Anđela Ramljak, Lukrecija Tudor i Adrian Pezdirc, radijska voditeljica Nina Slišković i svjetski priznati model Kristina Šalinović, a najviše je svih oduševio dolazak legende Željka Bebeka s kojim su se brojni htjeli slikati.

Svi oni uživali su u koktelu originalnog naziva Heisenberg po glavnom liku serije Breaking bad, te nam obećali nova iznenađenja koja predstoje u klubu Peper.
photo by Luka Smuk


Propustili ste