5 aplikacija za buduće roditelje

Donosimo nekoliko aplikacija koje budućim roditeljima mogu dati zanimljiv uvid u tijek trudnoće. 

Trudnoća donosi mnoge promjene s kojima se lakše nositi ako imate pomoć okoline. Još lakše i jednostavnije može biti uz aplikacije koje su razvijene kako bi budućim majkama i očevima omogućile praćenje razvoja njihova djeteta do poroda. Aplikacija ima mnogo i koriste se za različite stvari, a mi vam donosimo nekoliko izvrsnih koje budućim roditeljima mogu dati zanimljiv uvid u tijek trudnoće.

Baby Watch

Hrvatski start-up Baby Watch razvio je aplikaciju koja prati otkucaje srca bebe uz pomoć ultrazvučnoga dopplera. Majka, i svi koji to žele, mogu čuti otkucaje srca nerođene bebe te uz aplikaciju organizirati prenatalnu njegu. Također, moguće je izračunati sve najvažnije datume vezane uz porođaj. Aplikacija postoji u inačici za iOS i Android.

I’m Expecting

Aplikacija I’m Expecting zasigurno će oduševiti mnoge buduće mame jer je jednostavna za korištenje, pokazuje razvoj djeteta putem videa koji su razvili stručnjaci te omogućuje praćenje promjena koje se događaju tijekom trudnoće. Aplikacija je besplatna za iOS i Android.

m Pregnancy 

M Pregnancy simpatična je aplikacija za sve buduće tate. Na jednostavan i šaljiv način objašnjava sve trudničke faze te uspoređuje bebinu veličinu s muškarcima dobro poznatim predmetima, među ostalim, i čepom pivske boce. Veoma je korisna za sve muškarce koji prvi put postaju očevi i nisu sigurni gdje i kako pronaći informacije o trudnoći. Dostupna je za 0,99 dolara na iOS-u.

Pregnancy +

Ako želite vidjeti kako beba raste u svakome stadiju trudnoće, onda je ovo prava aplikacija za vas. Slike i vizuali prikazuju izgled bebe, a možete voditi dnevnik trudnoće kao i promjene u težini tijekom cijele trudnoće. Slovi kao jedna od najboljih aplikacija za trudnice, a cijena joj je 4 dolara. Dostupna je za iOS i Android.

Sprout Pregnancy

Sprout Pregnancy budućim roditeljima omogućuje praćenje bebina “ritanja” u trbuhu te trudova kada se pojave. Postoji i opcija za izradu popisa za bolnicu kada za to dođe vrijeme. Dostupna je na iOS-u i Androidu.


Propustili ste