Urbana beogradska scena predstavlja se u Rovinju

Weekend Media Festival ugostit će ove godine sve najbolje što nudi urbana scena Beograda.

Weekend Media Festival, najveće regionalno okupljanje komunikacijske industrije, ugostit će ove godine u Rovinju od 19. do 22. rujna sve najbolje što nudi urbana scena Beograda. U sklopu programa nazvanog Beograd na službenom putu, vodeći beogradski restorani predstavit će se gostovanjem kuhara i ponudom jela, klubovi večernjim partyjem, a kulturni centri uređenjem prostora.

Gastronomiju glavnog grada Srbije dostojno će prezentirati Dijagonala 2.0, po mnogima najbolji beogradski restoran, potom wine, food & jazz restoran Iguana, Komunale, jedan od najboljih talijanskih restorana, fusion restoran Zaplet, late night bistro Our bar te legendarni zemunski Šaran, najbolji riblji restoran u Beogradu.

Koncept store Supermarket – sushi restoran, lounge bar, event place i art-gift-fashion-gadget store u jednom – svojom je pojavom u Beogradu izazvao kulturološki šok, pa će sigurno i u Rovinju pobuditi veliki interes. Mikser House je prvo bio festival, pa je iz njega izrastao jedinstveni art space i najživlji beogradski kulturni centar, koji će unijeti dodatnu živost na 6. Weekend Media Festivalu. Kulturnu scenu Beograda predstavit će i Galerija 12 HUB, kulminacija rada producentskog tandema Dorijana Kolundžije i Mitra Marinovića, te Parobrod, mali kulturni centar koji objedinjuje galeriju, kazalište, balet, kino i jazz klub.

Večernji program u Rovinju bit će u znaku u beogradske klupske scene. Poznati glumac Sergej Trifunović stiže sa svojim Moondance Big Bandom od 23 člana, sve od reda vrhunskim beogradskim glazbenicima. Program će u nedjelju u ranim jutarnjim satima zaključiti DJ Peppe, legendarni beogradski DJ, koji će sa svojim prijateljima predstaviti najbolje gradske klubove iz Savamale, novog epicentra clubbinga u glavnom gradu Srbije.


Propustili ste