Treba li nam košulja dizajnirana za pametne telefone?

WTFShirt, košulja sa specijalnim džepovima za pametne telefone i još nekoliko skrivenih geek sitnica, mogla bi uskoro ugledati svjetlo dana

Osim što ima dva džepa dizajnirana za iPhone 5, i slične pametne mobilne uređaje, ova košulja ima i rupe predviđene da kroz njih provučete slušalice odnosno blizu kragne mali “držač” slušalica. U ovim teškim vremenima, kad se slušalice zapetljavaju i nikako ih otpetljati (#firstworld problems) i više nego korisno. No, još će biti korisnija mala krpica s unutarnje strane košulje za čišćenje ekrana ili naočala – meni treba i za jedno i za drugo. Sami džepovi dizajnirani su tako da pametni telefon iz džepa ne može ispasti, što se dogodilo ne jednom i ne samo meni nego mnogima i to više puta. WTFShirt radi ista ekipa koja je napravila WTFJeans, lijepo dizajnirane traperice za vlasnike iPhonea.

Za razliku od traperica, košulja ide u proizvodnju samo ako vi odlučite tako jer se podrška traži preko Indie Go Go platforme. Pogledajte, prosurfajte, podržite. Odgovor na pitanje iz naslova je, da, potrebna je, ne samo košulja nego i drugi modni detalji koji su spremni za gadgete!


Propustili ste